PROBLEM

GUDELJ PONOVO KOLABIRAO NA TERENU: Hitno prebačen u bolnicu!

Autor Nemanja Stanojčić

Dragi Gudelj ponovo je kolabirao na utakmici i prebačen je u bolnicu...

Izvor: Screenshot

Dragi Gudelj (26) ponovo je kolabirao na terenu! Brat Nemanje Gudelja srušio se u 28. minutu na utakmici Melilja - Kordoba. Hitno je prebačen u bolnicu i lekari prate njegovo stanje... Meč je odmah prekinut, izvršena je izmena, a on je ekspresno prevezen u bolnicu. "Oseća se dobro. Prebačen je u bolnicu i biće odrađeni svi neophodni pregledi. Čim budemo mogli, daćemo više informacija o svemu", poručili su iz Kordobe, kluba za koji igra.

Nažalost, nije prvi put da mu se ovo dogodilo, u martu ove godine je kolabirao usred utakmice i lekari su ga jedva vratili u život. Sada, prema pisanju španskih medija, nije bilo toliko ozbijno kao pre nekoliko meseci. O svemu tome je i sam pričao i to nedavno. "Vidite samo crno, crno i osećate kako vam se oči sklapaju. Otac je bio uz mene, ne mogu ni da zamislim kako se osećao dok je gledao kako mu sin umire na terenu. Ceo svet stane kada vam kažu da vam je srce stalo na tri i po minuta. U tim trenucima nisam bio svestan šta se događa. Meni se činilo kao da je trajalo sekund. Želeo sam da nastavim da igram, nisam hteo da ostavim ekipu na cedilu", rekao je tada Dragi.

Sin nekadašnjeg fudbalera Nebojše Gudelja vrlo verovatno će posle svega ovoga morati da završi karijeru. Priznao je i sam da mu nije bilo lako da se vrati na teren posle svega. "Nije lako vratiti se na mesto gde ste gotovo umrli. Posle svega mi je bilo jasno da ako mentalno ne prevaziđem sve što je bilo, da nikada neću moći da se vratim na taj nivo niti da napredujem. Ključ je u tom mentalnom delu, tu vlada strah. Prvih nekoliko meseci bilo je stvarno teško, promenili su me kao osobu."

Dragiša Gudelj je rođen u Bredi gde je u vreme njegovog rođenja igrao Nebojša Gudelj, inače bivši fudbaler Leotara, partizana, Logronjesa, Leganjesa i Sparte iz Roterdama. Dragiša je poput oca zaigrao kao levi bek, a posle omladinskih pogona Brede i Ajaksa igrao je za Volen u Švajcarskoj, B timove Vitorije Gimaraeš i Kadiza i od 2022. za Kordobu.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: