UPOZNAJTE GA!

HAOS U ŠVEDSKOJ ZBOG ZLATANOVOG SINA! "Pjunuti" je Ibra, neće Hrvatsku i Bosnu - opsedaju ga novinari i imaju USLOV!

Autor Milutin Vujičić

Cela Švedska na nogama, Zlatanov sin će igrati za Švedsku, iako je u teoriji mogao i za Hrvatsku ili Bosnu i Hercegovinu po babi i dedi.

Izvor: Profimedia/Bildbyran / ddp USA

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović završio je tokom leta svoju igračku karijeru, ali nećemo još dugo čekati da ovo prezime ponovo "zaživi" u fudbalu. Zlatanov sin Vinsent napunio je 15 godina i dobio je poziv da se priključi kampu reprezentacije Švedske na kome su igrači rođeni 2008, a malo je reći da su zbog njega mediji "poludeli".

Obično ovakvi događaji znaju da prođu i bez novinara, međutim sada je vladalo nezapamćeno interesovanje zbog "malog Ibre" koji će evidentno zbog svog oca biti pod velikim pritiskom. Čim je stigao poziv da se priključi U15 selekciji Švedske, mediji su počeli da pišu o njemu, a zatim su iz medijskih kuća širom sveta doputovali na trening na kome su vladale posebne mere obezbeđenja. Recimo, nisu smeli da ga intervjuišu...

"Novinari ne smeju da razgovaraju sa njim", kazala je portparolka Fudbalskog saveza Švedske Petra Toren, verovatno i na savet Zlatana Ibrahimovića i poručila da je ostalih 65 fudbalera dostupno medijima: "Kolektivna je ocena da on ne bi trebalo da bude dostupan medijima. Trebalo bi da ima što prirodniji ulazak u ovakvo okruženje".

Zbog svega ovoga, Šveđani su se dosetili da Vinsenta Ibrahimovića i njegovu grupu "udalje od kamera" kako bi novinari imali što manje materijala, ali nisu uspeli da zaustave foto-reportere. Pogledajte kako izgleda mali Vinsent Ibrahimović, inače fudbaler veznog reda, dok Zlatan ima i sina Maksimilijana koji još nije stigao do ovog nivoa fudbala. Videćemo da li će krenuti istim stopama...

Pogledajte i kako izgleda Vinsentova majka Helen Seger:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)