SEĆATE GA SE?

FOTO: NIKO NE MOŽE DA GA PREPOZNA! Bio najveći talenat sveta, osvojio Ligu šampiona sa Vidićem, a sa 35 se ZAPUSTIO!

Autor Milutin Vujičić

Bivši fudbaler Mančester junajteda se ozbiljno zapustio po završetku karijere.

Izvor: YouTube/Sky Sports Retro/Screenshot

Brazilski fudbaler Anderson stigao je 2007. godine u Mančester junajted kao jedan od najvećih svetskih talenata i već u svojoj prvoj sezoni na Old Trafordu osvojio je Ligu šampiona. Godinu dana kasnije dobio je nagradu "Zlatni dečak", za najtalentovanijeg na svetu, međutim utisak je da nikada do kraja nije "zasijao" kako su mu predviđali.

Iako je još nekoliko sezona bio delimično standardan u Junajtedu, polako je "usporavao" i nestajao sa scene. Kako zbog povreda, tako i zbog nezainteresovanosti, a u penziji je već pune tri godine iako igrači njegovih godina i te kako odolevaju. Danas, sa 35 godina, uživa sa svojom decom i malo ko bi ga prepoznao da ga sretne na ulici, pošto se ugojio, izgubio kosu i potpuno udaljio od fudbala.

Strelac u penal-seriji finala Lige šampiona u Moskvi 2008. godine, koga smo nekada znali i po pletenicama, davno je još izgubio glad za fudbalom, a ostaće upamćeno da je u Junajtedu odigrao 181 utakmicu i postigao devet golova. Nastupao je još za Gremio, Porto, Fiorentinu, Internasional, Koritibu i Adanu.

Pogledajte kako danas izgleda Anderson:

Izvor: Instagram/andershow_08/Screenshot

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)