Problemi

"NEKI SU BOLESNI, NEKI POVREĐENI, VIDEĆEMO..." Bahar zabrinut pred kup na "Marakani": Videćemo ko može!

Autor Nikola Lalović

Barak Bahar ima kadrovskih problema pred nastavak takmičenja u Kupu Srbije pred meč Crvene zvezde sa Radničkim iz Niša.

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda nastavlja sa borbom za trofeje, a naredni meč će se igrati na stadionu "Rajko Mitić" u okviru kupa Srbije. U osmini finala gostuje Radnički iz Niša u sredu od 18 časova, a trener Barak Bahar se pred taj meč prvo osvrnuo na pobedu nad Napretkom iz prethodne utakmice.

"Znali smo da će utakmica protiv Napretka biti teška, pre svega zbog vremenskih uslova i stanja terena, očekivali smo da nam neće biti ni malo lako. Ipak nismo rizikovali, posebno u odbrani. Morali smo da budemo fokusirani. Postigli smo pogodak, koji nam je na kraju doneo i vrlo važnu pobedu. Bilo je krajnje vreme da u ligi ne primimo pogodak, pa se nadam da će u narednom periodu biti isto tako", istakao je Barak Bahar.

Veliki broj igrača nije bio spreman za meč sa Napretkom, pa je u konkurenciji bio čak i Edmund Ado, a sada bi situacija takođe mogla da bude prilično nezgodna za izraelskog trenera.

"Neću imati sve igrače na raspolaganju. Neki su bolesni, a situacija se menja iz dana u dan. Na prethodnoj utakmici nismo imali na raspolaganju šest fudbalera, videćemo kakvo je stanje nakon treninga. Neki igrači su povređeni, dok ima i prehlađenih. Moraćemo da rotiramo, s obzirom da nemamo na raspolaganju sve igrače. Nisu svi spremni, kao što sam napomenuo ima povređenih i bolesnih. Utvrdićemo nakon treninga ko je zdrav i ko može da igra. Rotacije će svakako biti neophodne", naglasio je Bahar.

Kup mečevi uvek nose veliku težinu s obzirom da tu nema prostora za kiks! Sada će zbog toga biti potrebno da Zvezda drugačije pristupi meču. 

"S obzirom da je utakmica sa Radničkim iz Niša meč osmine finala Kupa Srbije, sigurno da će biti drugačija za nas. Nemamo pravo na grešku, tako da ćemo u duel ući potpuno fokusirani. Daćemo sve od sebe da trijumfujemo. Utakmica neće biti ni malo laka, ali moramo da pružimo maksimum i pobedimo pred našim navijačima. Za nas je svaka utakmica izuzetno bitna. Znamo da moramo da pobedimo, nadamo se da ćemo igrati dobro. Odavno nismo nastupali na našem stadionu i pred našim navijačima. Mnogo će nam značiti njihova podrška, želimo da ih obradujemo pobedom", zaključio je Barak Bahar.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: