Fudbal

BAHAR SPREMA IZNENAĐENJE - DAĆE ŠANSU ZVEZDINOM MESIJU! Andrija (16) je najveći BISER, debitovaće u Kupu

Autor Nemanja Stanojčić

Barak Bahar trebalo bi da uvede u igru Andriju Makimovića na meču u Kupu Srbije.

Izvor: MN Press

Barak Bahar sprema iznenađenje u sastavu Crvene zvezde. U sredu će igrati protiv Radničkog iz Niša (18 časova) u okviru Kupa Srbije, a u timu bi trebalo da se nađe i jedan veliki talenat - Andrija Maksimović. On je 2007. godište i u junu je napunio 16 godina. Već neko vreme igra za prvi tim Grafičara.

Tamo je ostavio odličan utisak, igra na poziciji "desetke" i nadimak mu je Mesi. Jedan je od najvećih talenata u školi crveno-belih i očekuje se da će dobiti šansu sa klupe. "Nećemo imati sve igrače na raspolaganju, neki su bolesni, situacija se menja iz dana u dan. Videćemo kakvo će stanje biti posle treninga, neki su povređeni, neki prehlađeni. Rotacije će biti neophodne", rekao je Bahar u najavi meča.

Njega već godinama u omladinskoj školi zovu "Zvezdin Mesi", a pažnju je privukao kada je na debiju za Grafičar upisao gol i asistenciju. "Presrećan sam što sam pogotkom započeo seniorsku karijeru, ali mi je najvažnije da tim pobedi. Nastaviću vredno da radim uz san da zaigram za prvi tim Zvezde", rekao je tada Andrija. San bi vrlo brzo mogao da postane java...

BONUS VIDEO: