Lepotice

KATAI LOBOVAO GOLMANA SA 22 METRA, A ONDA... Dva prelepa gola Crvene zvezde, Lučić pokazao da je majstor! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Aleksandar Katai i Vladimir Lučić su postigli sjajne golove za Crvenu zvezdu protiv Radničkog iz Niša,

Izvor: YouTube/Printsceen/Arena Sport TV

Kakva magija Aleksandra Kataija! Još jednom je iskusni ofanzivni vezista pokazao kakav je majstor kada je u 17. minutu meča šesanestine finala kupa Srbije protiv Radničkog iz NIša postigao gol. Ovakva majstorija se retko viđa pošto je on uspeo da lobiuje golmana sa 22 metra! 

Iskusni vezista je oteo loptu od Bazila Jamkama, a dok se golman Radničkog iz Niša Dimitrije Stevanović pokušavao da se vrati na svoju gol liniju Katai je to primetio i nije mu dozvolio! Video je da je daleko od gol linije, uputio je udarac i dao gol, ali ne bilo kakav. Uspeo je Aleksandar Katai da lobuje svog rivala! 

Prvi gol na meču je postigao mladi vezista Nikola Knežević, a zatim je usledio prelep pogodak Aleksandra Kataija. Pogledajte kako je sa 22 metra lobovao golmana: 

Zvezda - Radnički 2:0, Katai
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Nakon pogotka Aleksandra Kataija prošlo je samo dva minuta do novog gola koji je dao Šerif Endijae. Osporavani špic crveno-belih je dobio loptu sa strane i uspeo da postigne pogodak, a onda je usledio još jedan jako lep gol na ovom meču u režiji Vladimira Lučića. 

 Naleteo je na loptu koja mu je ostavljena i iz trka je poslao u rašlje levokrilni fudbaler i golman Radničkog još jednom nije imao šanse. Do poluvremena je došao i peti gol crveno-belih, a pogodak je postigao Žan Filip Kraso. Pogledajte gol Vladimira Lučića: 

Zvezda - Radnički 4:0, Lučić
Izvor: YouTube/Arena sport TV

  (MONDO, N.L.)