OŠTRO

DŽABA VAM NOVCI, MOJI SINOVCI! Bogdanović RASPALIO po Zvezdi: Generator loše atmosfere, a kad su otišli na Hilandar...

Autor Milutin Vujičić

Rade Bogdanović oštro o sezoni Crvene zvezde koja ne izgleda onako kako su se nadali na Marakani.

Izvor: YouTube/UNA TELEVIZIJA/Instagram/FK Crvena zvezda/Screenshot

Bivši jugoslovenski fudbaler Rade Bogdanović odgovorio je Draganu Stojkoviću Piksiju i podsetio ga da se sigurno poznaju, dok je u istoj emisiji na TV "Una" uspeo da "otvori front" i sa Crvenom zvezdom. Znao je i ranije Bogdanović da "pecne" pojedine igrače Zvezde, pre svih Aleksandra Pešića koji mu je na tome zamerio, dok je sada podržao kritike o srpskom fudbalu koje su nedavno stizale iz usta Nemanje Matića i Aleksandra Kolarova.

Pre svega, složio se sa Matićem koji je savetovao mlade fudbalere da ne idu u Crvenu zvezdu ili Partizan, pošto to nije dobro za njihove karijere: "Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov su bili meta moje kritike pre tri-četiri godine, ali su dali intervjue o srpskom fudbalu i slažem se sa obojicom. Kolarov je rekao da nemamo struku i sto posto je u pravu, mi radimo sve genski, deca su genetski rođena i imaju talenat, a nemaju s kim da rade. Što se tiče Matića i njegove konstatcije za večite, to su dva kluba, pogotovo Zvezda, koja je generator loše atmosfere u Srbiji", kazao je Bogdanović.

"To je klub koji, ako ćemo pošteno i realno, dobro fudbalski siluje ostatak fudbalske Srbije zarad sebe i svojih rezultata Partizan je poprilično ruina od kluba, nažalost, ne verujem... Prvi su, ali teško će to izdržati", kazao je Bogdanović i osvrnuo se na najveći problem Crvene zvezde.

"Neki dan sam sedeo i gledam Crvenu zvezdu, videli ste kako su prošli u Evropi, silna ulaganja novci, marketing, ali džaba vam novci moji sinovci, što kaže Balašević. To je sve marketinško silovanje i bežanje od stvarnosti. Da je kod Zvezde nešto po zlu krenulo videlo se u oktobru kada su pozvali vladiku Stefana Sarića, a on uzeo sveštensvo iz hrama Svetog Save i odveo ih sve na Hilandar da se pomole, jer propada sezona, ali ne ide...", naglasio je on.

Podsetimo, Zvezda je već ispala iz grupne faze Lige šampiona i nema šansu da prođe dalje posle pet kola, a ostaje joj još meč sa Mančester sitijem u sredu od 18.45 na "Marakani". Do kraja jeseni ima još tri utakmice u Superligi, uz derbi sa Partizanom.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)