ŠTA BI!?

VAMA JE TO SMEŠNO!? MENI NIJE! Klop bez razloga POBESNEO na novinara, pa držao lekciju! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Jirgen Klop se odjednuo brecnuo na novinara koji je želeo samo da se našali.

Izvor: Amazon Prime Video

Liverpul je pobedio Šefild junajted (2:0) i iskoristio kiks Mančester sitija tako da ostaju na drugom mestu tabele Premijer lige, a trener Jirgen Klop uprkos tome nije bio nimalo raspoložen. Nakon utakmice - u kojoj su mu pobedu doneli Virdžil van Dajk i Dominik Soboslaj - ušao je u verbalni sukob sa novinarom Markusom Baklandom, koji je vodio intervju posle susreta za platformu Amazon.

Zbog čega? Pa, mnogima nije jasno... Bakland se našalio zbog gustog rasporeda koji ima Liverpul i podsetio je Klopa da im je sledeća utakmica u subotu u 13.30, dodavši da je to njegov "omiljeni termin", što Nemac uopšte nije primio kako bi svi očekivali, nego se ozbiljno naljutio.

"To je stvarno super, da se šalimo na taj račun...", rekao je Klop kome nije bilo ni do čega i nastavio je da ironično odgovara na ovo pitanje: "Mi sada idemo kući i ne znam kada ćemo doći, oko jedan ili dva ujutro, a do sledeće utakmice ćemo možda imati dva treninga da se oporavimo i onda moramo da igramo opet. Valjda je to u redu jer i Kristal palas igra večeras. Svestan da vi ne razumete o čemu pričam iako radite u fudbalu i ne znam zašto bih se onda trudio da ponovo sve objasnim. Ako se šalite zbog toga, onda ste potpuni ignoranti, ali najvažnije je da je fudbal zabava".

Iako je novinar rekao da je to samo bila šala i da nije bila namera da uvredi Klopa, nemački trener se brecnuo da tu nije bilo nikakvog poštovanja: "Sve je u redu. Vi možete da kažete šta god želite, ali ja ne mogu da kažem što želim jer bi to na kraju bilo dosta drugačije".

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)