NAJAVA

BAHAR NI REČ O SITIJU I PARTIZANU! Zvezda ruši rekord Reala, ali bez Ivanića: Ako uspemo u tome, biće VELIKA stvar!

Autor Milutin Vujičić

Barak Bahar najavio meč Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana u Superligi Srbije.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda u subotu od 16 časova igra superligaški meč protiv Mladosti iz Lučana na stadionu "Rajko Mitić", a u tom susretu srpski šampion imaće priliku da obori svetski rekord. Zvezda je trenutno izjednačena sa Real Madridom po broju prvenstvenih utakmica bez poraza na domaćem terenu, a protiv Mladosti može da zauzme lidersko mesto sa 122 meča u nizu!

"Razmišljamo u pravcu pobede na sutrašnjoj utakmici, a ako uspemo da oborimo rekord uradićemo veliku stvar za Crvenu zvezdu", poručio je Barak Bahar kod koga vlada bolje raspoloženje nakon "petice" protiv Radničkog iz Niša u Kupu Srbije uz dobre nastupe mladih igrača: "Iza nas je veoma važna pobeda na planu samopouzdanja. Vrlo bitno za nas je činjenica da nismo primili pogodak, dok smo sa druge strane uspeli da postignemo pet golova. Verujemo da je iza nas period u kome smo pružali dobre partije, ali nažalost nismo uspeli da budemo efikasni. Trijumf je došao u pravom trenutku, a na nama je da nastavimo da igramo tako i na sledećem meču".

Bahar se nada da će njegova ekipa "nastaviti u istom ritmu" i poručuje svojim igračima da moraju da imaju podjednaku energiju tokom svih 90 minuta: "Želimo da tokom svih 90 minuta budemo agresivni, napadamo, kreiramo šanse i igramo presing...", naglasio je trener Crvene zvezde i dodao da za sada zna da ne može da računa jedino na Ivanića.

Iako Zvezdu čeka meč sa Mančester sitijem i Partizanom, trener crveno-belih nije želeo ni jednu jedinu reč da kaže o susretu u Ligi šampiona i "večitom" derbiju: "Fokusirani smo na svaku narednu utakmicu. Imamo i dva važna meča protiv Mladosti i Spartaka u prvenstvu. Takođe, očekuje nas i duel u Ligi šampiona protiv Mančester sitija. Iako ne razmišljamo o tome, znamo da je večiti derbi veoma važna i bitna utakmica. Želimo da u dobroj formi dočekamo susret sa večitim rivalom", kazao je on.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)