Bravo!

GOLČINA, PA PORUKA CRVENOJ ZVEZDI: "HVALA VAM!" Pogledajte majstoriju srpskog fudbalera! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Bivši fudbaler Zvezde postigao sjajan gol, a ekipa Veljka Nikolića se zbog toga javila crveno-belima.

Izvor: Twitter/ArisLimassol/printscreen

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić pronašao je formu na Kipru, gde poslednjih nekoliko meseci nastupa za Aris iz Limasola. U dresu tog tima prethodnog vikenda postigao je fantastičan pogodak u gradskom derbiju, što je bio povod da se klub oglasi na društvenim mrežama i zahvali Crvenoj zvezdi, koja ga je pustila da promeni sredinu.

Vezni fudbaler koji je godinama nosio Zvezdin dres fantastičnim pogotkom iz slobodnog udarca pokazao je svoj talenat. Njegov šut stvarno je bio impresivan. Sa velike udaljenosti, preko živog zida, pa pod samu prečku gola gradskog rivala - nije moglo bolje za prvi gol u novom klubu.

"Majstor za slobodne udarce. Hvala vam za ovog momka, Zvezdo", napisao je Aris iz Limasola na svom zvaničnom Tviter profilu. Pogledajte njihovu objavu i reakciju navijača Crvene zvezde:

Podsećamo, Veljko Nikolić je tokom leta napustio Crvenu zvezdu i pojačao kiparski tim, za koji je do sada nastupio na 13 mečeva. Pogodak protiv AEL Limasola mu je prvi u dresu novog kluba, a do sada je imao i jednu asistenciju u dresu Arisa. Njegov tima je na prvih 13 mečeva u prvenstvu osvojio 29 bodova i sada deli lidersko mesto na tabeli jer isti broj bodova imaju i Apoel i Pafos.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: