IZJAVA

BAHAR SE ZAHVALJIVAO DECI KOJA SU GA SPASILA! Nasmejan posle teške pobede Zvezde: Biće ovo sve dobro!

Autor Milutin Vujičić

Barak Bahar kratak posle pobede Crvene zvezde u Superligi.

Izvor: Arena sport/screenshot

Crvena zvezda je oborila svetski rekord Real Madrida pošto je danas na stadionu "Rajko Mitić" uz dosta muke savladala Mladost (3:1). Zvezda je sa ovom pobedom uspela da se izjednači sa Partizanom, koji ima meč manje, ali isto tako je postala prvi tim na svetu koji je na domaćem terenu vezao 122 utakmice bez poraza u prvenstvenim utakmicama. Za to su se pobrinuli Aleksandar Katai, Jovan Mijatović i Hvang In Bom.

"Dali smo brzi gol za samopouzdanje, ali primili smo gol posle dva minuta.. Bilo je tšeko da igramo protiv kontri, ali smo našli rešenje. Sviđaju mi se mladi igrači koji su ušli i promenili igru. Biće ovo sve dobro!", kazao je kratko i jasno nasmejani trener crveno-belih Barak Bahar.

"Danas smo postali svetski rekorderi, ali smo se takođe i vratili na prvo mesto na tabeli, možda samo na dva dana, ali je lep osećaj. Nije bila laka utakmica, ali smo pronalazili rešenja i igrali pametno. Mladi fudbaleri su ušli u igru i preokrenuli utakmicu, izuzetno sam zadovoljan time. Dobar je trenutak da nastavimo u istom ritmu i u sredu. Uvek je lepo biti deo istorije. Hvala bivšim trenerima, klubu, igračima, članovim stručnog štaba, što su započeli niz, a mi smo samo nastavili i ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da srušimo svetski rekord", dodao je on za zvanični sajt.

"Ima razloga da budemo zadovoljni. prvo poluvreme je bilo sasvim kvalitetno do 72. minuta, kada smo napravili prve izmene, pošto nam je klupa tanka. Hvala momcima na odličnom otporu, prvo poluvreme je bilo odlično, a Zvezda je odlična ekipa i zasluženo je pobedila, čestitam im na tome i želim sreću", kazao je Tomislav Sivić čiji je tim zaista pružio dobar otpor na "Marakani" i predstavio mladog napadača Uroša Sremčevića.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)