BRAVO!

LJUDI, VRATIO SE LUKA JOVIĆ! "Vaskrsnuo" u Milanu, ušao i za OSAM minuta opet pogodio! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Luka Jović postigao novi gol u dresu Milana.

Izvor: Arena sport/screenshot

Srpski napadač Luka Jović postigao je ponovo gol za Milan, ovoga puta za izjednačenje rezultata u Bergamu protiv Atalante. Jović je tako drugu utakmicu zaredom postigao pogodak, pošto je prethodno "dugo postio", a sada je na najbolji mogući način vratio svom treneru Stefanu Pioliju za poverenje koje je imao u njega!

Pioli je bio jedan od retkih koji su branili Jovića kada mu nije išlo, pomogao mu je da polako vraća samopouzdanje, a Jović je sad konačno podsetio na "stare dane" iz Frankfurta kada je bio poznat po neverovatnom njuhu za gol. Kada je ušao u igru, Milan je gubio 2:1 i klizili su ka porazu, pre nego što je Jović postigao efektan gol, koji doduše na kraju nije bio dovoljan za bod (3:2). Pogledajte gol koji je postigao Luka Jović:

Atalanta je inače dva puta vodila golovima Lukmana, iz 38. i 55. minuta, dok je u finišu prvog poluvremena mrežu domaćina zatresao Olivije Žiru. Čekao se potom Jović da uđe u igru u 72. minutu, da bi samo sedam-osam minuta kasnije iskoristio sjajan pas Kristijana Pulišića za izjednačenje.

Milan je inače na kraju ostao sa desetoricom, pošto je Kalabrija dobio drugi žuti karton, a "rosoneri" nisu uspeli da izdrže sa desetoricom na terenu pošto je Murijel u petom minutu nadoknade postavio konačnih 3:2.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)