JEDNO MU SMETA

NEĆU MNOGO DA PRIČAM, TEK SAM SE VRATIO! Lalatović digao glas zbog SUDIJE: Razumem ja srpski fudbal...

Autor Milutin Vujičić

Nenad Lalatović nezadovoljan što je meč bio produžen za samo tri minuta.

Izvor: Arena sport/screenshot

Nenad Lalatović uspeo je da za kratko vreme "preporodi" Spartak i da u prve dve utakmice na klupi ovog kluba ostvari dve pobede bez primljenog gola, međutim u trećoj su Subotičani zakazali. Na gostovanju Železničaru iz Pančeva, Spartak nije uspeo da dođe do bodova pošto je domaći tim slavio 2:1, golovima zabeleženim u prvih pola sata.

Prvo je Lazar Romanić u 10. minutu doveo Pančevce u vođstvo, ubrzo je izjednačio Tošeski, ali je Stefan Hajdin u 30. minutu ponovo pogodio i ispostaviće se postavio je konačan rezultat. Posle svega, Nenad Lalatović nije bio zadovoljan igrom svog tima, a nije mu se dopalo ni što je utakmica bila produžena samo tri minuta. Smatrao je da je bilo osnova za mnogo više, na šta je i ukazao za TV Arena Sport po završetku utakmice.

"Sami smo sebe pobedili. Iz jedne duge lopte primamo prvi gol, kod drugog naš golman ispušta loptu. Želeli smo pobedu, dali smo sve od sebe, ali nismo uspeli u drugom poluvremenu. Neću da se žalim za ta tri minuta, ali bilo deset izmena, odugovljačenja, valjanja po podu, a sudija produži samo tri minuta. Po novim propisima ne treba tako, ali razumem stanje u srpskom fudbalu. Neću mnogo da pričam, tek sam se vratio, da me ne bi kažnjavali. Okrećemo se prema Novom Pazaru i Crvenoj zvezdi, ovde je bilo teško osvojiti bodove", naglasio je Lalatović uz osmeh.

Pogledajte i golove sa utakmice u Pančevu, gde je Železničar osvojio 10 od 17 bodova ove sezone:

Železničar - Spartak
Izvor: Arena sport

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)