LIGA ŠAMPIONA

GVARDIOLA ZABORAVIO DA IGRA SA ZVEZDOM!? Holand ne dolazi u Beograd, a Pep upozorava: To nemojte da me pitate!

Autor Milutin Vujičić

Najveća zvezda Mančester sitija nije spremna za Crvenu zvezdu.

Izvor: YouTube/screenshot/Hayters TV

Mančester siti dolazi u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi za kraj grupne faze Lige šampiona (sreda, 18.45), a trener prvaka Evrope Pep Gvardiola će očigledno na ovom meču "odmarati nosioce". To nije direktno potvrdio, ali je na neki način između redova provukao da mu meč sa Zvezdom - koji nema nikakav rezultatski značaj za ove timove - nije od presudnog značaja pošto već razmišlja o Kristal Palasu sledećeg vikenda.

Tako je na pitanje o povredi Erlinga Holanda, koji definitivno neće putovati sa timom u Beograd, počeo da priča o sledećem meču u okviru Premijer lige: "Holand nije bio spreman za meč sa Lutonom, ne mislim da će biti spreman ni za Kristal Palas. Nadamo se da će igrati u Saudijskoj Arabiji (na Svetskom prvenstvu za klubove prim. aut)", kazao je Gvardiola.

Mančester siti je uz dosta muke pobedio Luton bez Holanda (2:1) i nisu u dobroj situaciji jer zaostaju četiri boda za Liverpulom, a navijači su uplašeni da je Norvežanin doživeo prelom i da ga zato nema u sastavu. Ipak, Gvardiola ističe da će od nedelje do nedelje proveravati njegovo stanje i da nije ozbiljno kako se piše. "Ima naprsnuće kosti, samo naprsnuće. Molim vas nemojte da me pitate da li je slomio stopalo, samo je u pitanju naprsnuće", naglasio je Pep.

Jedan od najboljih napadača sveta Erling Holand je inače postigao 19 golova na 22 utakmice ove sezone, dok ima i pet asistencija, a najverovatnije će ga u Beogradu odmeniti Hulijan Alvarez.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)