TRAGEDIJA

HRVATSKI FUDBALER IZNENADA PREMINUO U 35. GODINI! Počeo u Hajduku, igrao za Inter, navijači se opraštaju od njega!

Autor Milutin Vujičić

Tužne vesti stižu iz Hrvatske gde je preminuo Ivan Čeliković.

Izvor: YouTube/Televizija Zapad/Screenshot

Bivši hrvatski fudbaler Ivan Čeliković preminuo je u 35. godini, prenose hrvatski mediji. U pitanju je fudbaler koji je ostavio dubok trag u prvenstvu Hrvatske gde je nastupao za brojne klubove, između ostalog za Hajduk, Inter i Lokomotivu. Potom je radio u fudbalskoj akademiji Konavle.

"Jutros nas je iznenada napustio naš dragi Ivan Čeliković. Uvek drag i veseo, dobri duh kluba i mesta, na terenu i izvan njega, veliki prijatelj. Teško je zamisliti da te više nema. U ovom trenutku teško je naći prave reči, bol i tuga su veliki. Iskreno saučešće najbližima. Poslednji ispraćaj Ivana biće u sredu u 15 sati na groblju Sv. Nedelje u Čilipima. U našim srcima ćeš uvek živeti ti", objavili su iz HNK Konavljanina.

Čeliković je inače rođen 1989. godine u Novoj Gradišci i fudbalom je počeo da se bavi kao tinejdžer u Hajduku. Nije dobio priliku u prvom timu, pa je ovaj levi bek otišao u Konavljanin, pa Solin, da bi najbolje trenutke proveo u Interu iz Zaprešića za koji je upisao više od 150 nastupa. Igrao je potom za makedonsku Škendiju, opet Inter, Lokomotivu, pa opet Konavljanin.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)