POTPIS!

ZLATAN SE VRAĆA U MILAN POSLE ŠEST MESECI! Ne, neće biti trener Joviću - evo koju funkciju dobija!

Autor Milutin Vujičić

Zlatan Ibrahimović nije mogao bez fudbala i vraća se u Milan.

Izvor: Profimedia/Piero Cruciatti / Anadolu Agency

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović vraća se u fudbal manje od šest meseci od objavljivanja završetka igračke karijere, ali ne kao trener Milana, kao što su pisali pojedini mediji. Ibrahimovića u ovom trenutku ne privlači trenerski posao, niti ima potrebnu licencu, pa će (za početak) u Milanu dobiti funkciju u rukovodstvu!

Sada je zvanično potvrđeno da je Zlatan Ibrahimović postao savetnik vlasnika Milana. U pitanju je Džeri Kardinale, koji je prvi čovek kompanije Red Bird (većinski vlasnik Milana), o kome je Ibrahimović imao mnogo lepih reči. Upravo je Kardinale uticao da se Ibrahimović vrati iz Sjedinjenih Država u dres "rosoenra" 2020. godine, pa i da u ovom klubu završi igračku karijeru nakon što je prekinuo crni niz i pomogao im da osvoje titulu.

Ibrahimović je karijeru počeo u Malmeu, potom je igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, da bi prvi mandat u Milanu imao od 2010. godine kada je stigao na pozajmicu. Igrao je potom dve sezone za "rosonere" i otišao u PSŽ, pa u Junajted, Galaksi, a onda opet Milan. u dresu ovog kluba postigao je 93 gola.

Podsetimo, Ibrahimović je i posle završetka karijere redovan na "San Siru", a nedavno se radovao i golu koji je postigao srpski napadač Luka Jović koga je konačno krenulo u dresu Milana.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)