SJAJNO

MURINJO USRED MEČA SLAO PUŠKICE SVOM IGRAČU! Našao poseban način - pozvao je njega da mu POMOGNE! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Žoze Murinjo našao je način da svom golmanu Rui Patrisiju da instrukcije za meč.

Izvor: Printscreen/Arena Sport//Sport TV2

Žoze Murinjo sa razlogom ima nadimak "Posebni". Pokazao je još jednom zbog čega je to tako, pošto je usred meča Rome i Fiorentine našao zanimljiv način da "dojavi" svom golmanu instrukcije u završnici utakmice. Pozvao je skupljača lopti i dao mu papir koji je momak hitno odneo Rui Patrisiju i dao mu da pogleda.

Čuvar mreže uzeo je papir, na kratko pogledao i shvatio šta od njega zahteva iskusni stručnjak. Izgleda da je i to dalo rezulat, pošto "vučica" nije primila gol u završnici utakmice. Izvukla je bod i to sa devetoricom igrača u polju. Nikola Zalevski je u 64. minutu dobio drugi žuti karton, pa je Romelu Lukaku u 87. dobio direktan crveni. Rezultat 1:1 ostao je na snazi, a trebalo bi dodati i da je Nikola Milenković dobio crveni u gostujućem timu u 97. minutu, ali je on bio na klupi.

Što se meča tiče Roma je povela u petom minutu, Lukaku je zatresao mrežu na asistenciju Dibale. Samo dva minuta posle isključenja Zalevskog gosti su izjednačili preko Martineza Kvarte. Očekivano, "ljubčasti" su napadali, tražili gol za pobedu, nisu uspeli da ga postignu. Velike zasluge za to ima baš Patrisio koji je imao pet odbrana u drugom poluvremenu. Roma je četvrta na tabeli sa 25 bodova, Fiorentina je sedma sa 24 poena.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: