IN MEMORIAM

HRVAT IZNENADA PREMINUO, SRBIN SE OGLASIO DIRLJIVOM PORUKOM! Potresla ga smrt nekadašnjeg saigrača: "Ivane, hvala ti..."

Autor Nemanja Stanojčić

Komnen Andrić oprostio se od Ivana Čelikovića.

Izvor: Hrvoje Jelavic / Pixel Media / Profimedia

Hrvatski fudbaler Ivan Čeliković preminuo je u 35. godini i od njega se mnogi opraštaju. Među njima je i srpski igrač Komnen Andrić koji je sa njim igrao u Interu iz Zapreščića. Ostavio je dirljivu poruku na društvenim mrežama. "Hvala ti na svakoj 'snajperskoj asistenciji'. Počivaj u miru večiti osmehu", napisao je Andrić na Instagramu.

Čelikoviić je u karijeri igrao za brojne klubova, među kojima su Hajduk Split, Inter Zapreščić, Lokomotiva, Škendija... "Jutros nas je iznenada napustio naš dragi Ivan Čeliković. Uvek drag i veseo, dobri duh kluba i mesta, na terenu i izvan njega, veliki prijatelj. Teško je zamisliti da te više nema. U ovom trenutku teško je naći prave reči, bol i tuga su veliki. Iskreno saučešće najbližima. Poslednji ispraćaj Ivana biće u sredu u 15 sati na groblju Sv. Nedelje u Čilipima. U našim srcima ćeš uvek živeti ti", objavili su iz HNK Konavljanina.

Čeliković je rođen 1989. godine u Novoj Gradišci i prve korake napravio je baš u Hajduku. Nije dobio priliku u prvom timu, pa je levi bek otišao u Konavljanin, Solin, a onda u Inter gde je odigrao preko 150 mečeva. Igrao je za makedonsku Škendiju, pa opet Inter, a onda Lokomotivu i potom ponovo Konavljanin. Za sada nema više detalja o njegovoj smrti, osim da se sve dogodilo iznenada. Iza sebe je ostavio dvoje dece.

Izvor: Printscreen/Instagram/Komnen Andric

 (MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: