Sažet

NEĆU DA KOMENTARIŠEM, TO JE MOJ STAV! Duljaj kratak posle poraza: Nemam ja tu šta da dodam!

Autor Nikola Lalović

Partizan je poražen u Nišu od Radničkog, a posle te utakmice Igor Duljaj nije mnogo pričao.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Partizan je kiksnuo! Radnički iz Niša je na "Čairu" golom Save Petrova i autogolom Mihajla Ilića savladao je crno-bele 2:1 iako je sastav Igora Duljaja poveo pogotkom Mateuša Saldanje. Posle utakmice čestitao je Duljaj rivalu, ali nije želeo da komentariše suđenje na utakmici. 

"Imali smo prednost od 1:0 i nismo uspeli da zadržimo taj rezultat. Radnički je pobedio po ovom teškom terenu i tu nema šta da se doda. Kao što sam rekao nikada neću da komentarišem suđenje, to je moj stav", rekao je posle meča Igor Duljaj. 

Vidno je zadovoljan bio šef struke Radničkog Slavoljub Đorđević koji je naglasio da je ovo samo početak stabilizacije Radničkog iz Niša ove sezone. 

"Prvo čestitam Partizana na fer i korektnoj utakmici, mislim da je bila prava prvenstvena i mom kolegu Duljaju želim sve najbolje. U celom ovom rasporedu koji je težak falila nam je jedna ovakva utakmica. Mislim da smo zasluženo pobedili mojim momcima želim da nastave ovako i da stabilizujemo Radnički", naglasio je Slavoljub Đorđević. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: