Ružno

PREDSEDNIK KLUBA UTRČAO I NOKAUTIRAO SUDIJU! Sve je "zakuvao" nesuđeni špic Zvezde! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nesrećni Halit Umut Meler je na kraju dobio batine i od navijača i od predsednika kluba.

Izvor: Twitter/Screenshot

Nije lako biti sudija u Turskoj, a to smo videli i na meču Ankarugučua i Rizea koji se završio remijem 1:1.  Meč je rešen tek u sedmom minutu nadoknade kada je argentinski napadač Adolfo Gaič pogodio za Rize i izjednačio, a to je samo dodatno uzburkalo strasti. 

Na duelu na kome su pre toga dati crveni kartoni prvo Soveu sa jedne, a onda i Topčuu sa druge strane. Jedan gol je poništen intervencijom Vara, a kada je sudija Halil Umut Meler označio kraj meča dobio je ozbiljne batine! 

Predsednik domaćeg Ankaragučua Faruk Koča je utrčao na teren i imao je jasnu metu. Odmah se zaleteo na glavnog arbitra utakmice i udario pesnicom u glavu sudiju. Zatim su domaći navijači utrčali na teren i nekoliko njih je stiglo da izudara arbitra ovog meča. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pomoćnici nesrećnog Halila Umuta su se na vreme razbežali i ostali bez posledica, ali je glavni sudija završio sa ogromnim polivima na licu. A sve to je zakuvao gol Adolfa Gaiča, korpulentnog napadača iz Argentine koji je letos povezivan sa dolaskom u Crvenu zvezdu!

(MONDO, N.L)