Fudbal

"USPELI SU... IMA STVARI KOJE NE MOŽEMO DA POBEDIMO!" Igrači Partizana digli glas posle poraza u Nišu!

Autor Nikola Lalović

Mateuš Saldanja, Bibras Natho i Aldo Kalulu su se oglasili na svojim instagram profilima nakon poraza Partizana u Nišu.

Izvor: MN Press/Instagram/screenshot/1matheussaldanha

Fudbaleri Partizana ispustili su prvo mesto na tabeli Superlige Srbije posle poraza od Radničkog iz Niša 2:1 na gostovanju. Posle meča trener prvog tima crno-belih Igor Duljaj je istakao da ne želi da komentariše suđenje, ali njegovi fudbaleri nisu mislili isto. 

Nekoliko prvotimaca se oglasilo, a najrečitiji je bio Aldo Kalulu. Krilni fudbaler je istakao da se zahvaljuje navijačima i svima koji su u Nišu podržali klub, a kritike koje je uputio bile su jasne.

"Uspeli su... Hvala porodici Partizana za njihovu neumornu podršku, svaka čast timu za trud. Ali ima stvari koje mi ne možemo da pobedimo. Ali... Nastavićemo dalje bez obzira na sve", napisao je Kalulu. 

Izvor: Instagram/aldokiiing

Strelac jedinog gola za Partizan Brazilac Mateuš Saldanja je bio nešto sažetiji, ali očigledno ni on nije bio zadovoljan tretmanom crno-belih u Nišu. "Borićemo  se protiv sakog i svega. Mi smo Partizan", napisao je on. 

Na kraju je i iskusni Bibras Natho podeliosvoju sliku dok se svađa sa sudijama i iznad nje ostavio nekoliko emotikona koji drže prst na usnama. Pogledajte i te storije igrača Partizana: 

Izvor: Instagram/bibars66

Izvor: Instagram/screenshot/1matheussaldanha

Posle poraza u Nišu Partizan je izjednačen sa Crvenom zvezdom na čelu tabele Superlige. Oba tima imaju po 43 boda, s tim što crno-beli imaju lošiju gol razliku. Do kraja jesenje polusezone Partizan dočekuje Radnički, Crvena zvezda ide na gostovanje Spartaku, a za poslednje kolo je zakazan "večiti derbi".

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: