Fudbal

OVAKO ĆE IZGLEDATI MARAKANA NA ZVEZDA - SITI: Delije objavile poruku svim zvezdašima - svako da ponese jedno!

Autor Mladen Šolak

Navijači Crvene zvezde pozvali sve koji dođu na "Marakanu" da ponesu rekvizit kojim će ceo stadion poslati poruku.

Izvor: MN Press

U Beograd ovog utorka dolazi Mančester siti, na utakmicu protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona (sreda, 18.45) bez takmičarskog značaja. Pep Gvardiola, najuspešniji trener na svetu, prvi put će voditi meč u Beogradu i šteta je što će to biti samo meč za prestiž, s obzirom na to da je Zvezda eliminisana u prošlom kolu, porazom protiv Jang Bojsa u Bernu.

Navijači Crvene zvezde zamislili su kako će izgledati "Marakana" u duelu protiv moćnih Engleza i pozvali sve zvezdaše da dođu na stadion sa navijačkim šalom oko vrata. "Na utakmici sa Mladosti iz Lučana, sever je prelepo izgledao sa šalovima. Najstarija i najefektnija “koreografija”, koja zavisi od svakog čoveka koji dođe na utakmicu. Mnogo puta smo radili zahtevne stvari na nivou celog stadiona, tako da smatramo da će ovo biti lak izazov za sve Zvezdaše koji dođu da gledaju Zvezda - Mančester Siti. Svako neka ponese šal i da u više navrata u toku utakmice napravimo sliku i ambijent za pamćenje", poruka je sa "Marakane".

Zvezda je prethodnih dana obavestila navijače da je na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" omogućila dodatni rezervisan paket ulaznica za severnu tribinu. Te karte biće omogućene svim navijačima na blagajni "Marakane" i ovog utorka, od 10 do 17 časova. "Rezervisani kontigent karata je isključivo namenjen za severnu tribinu, a cena jedne ulaznice je 3.500 dinara".

I Crvena zvezda je podsetila navijače da je "šal obavezan" na utakmici proritiv Sitija.

BONUS VIDEO: