Uživo

TREBALO JE DA POBEDIMO U BERNU! Zvezda ispala, Bahar se ne predaje: "Oni su najbolji, ali hoćemo BODOVE!"

Poslednje obraćanje trenera Zvezde Baraka Bahara pred meč sa Mančester sitijem.

Izvor: Profimedia/AFP
16:45

KRAJ KONFERENCIJE!

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić i trener srpskog šampiona Barak Bahar završili su obraćanje medijima pred meč protiv Mančester sitija.

16:44

Spajić u timu?!

"Poseban motiv imam pred svaku utakmicu jer igram za Zvezdu, ovde sam odrastao i ovde osećam sve. Liga šampiona je nešto posebno. Meni je krivo da sam bio u tunelu iz kojeg nisam video svetlo. Ne mogu da krivim nikog za to. Međutim, nisam odustajao, još nisam na 100 odsto, ali se vraćam. na nekom sam nivou koji je meni zadovoljavajući. Nadam se da će sve biti ok. Povreda je iza mene, mogu da doprinesem, trudiću se da to i radim. Do sada je bila tradicija da ko god je na konferenciji bude i u timu. Šef odlučuje, ali nadam se da ovo znači da ću igrati. Svi dobro poznajemo igrače Mančester sitija, nema tu posebne pripreme."

16:41

Formacija!

"Pripremićemo se za tešku utakmicu, ali ne mogu vam reći u kojoj ćemo formaciji igrati. Kao što ne mogu da kažem kako će oni igrati", rekao je Bahar i nastavio: "Osećam da smo sada defanzivno bolji tim. Potrebno je da se dobro branimo, moramo to da radimo svi zajedno."

16:40

O navijačima!

"Ne moram da očekujem mnogo od naših navijača. Oni stalno dolaze, navijaju najbolje što mogu. Osećamo se kao kod kuće i na gostovanjima u Ligi šampiona. Znam da će i sutra biti pun stadion", rekao je Bahar.

16:39

O Sitiju!

"Imali smo velika očekivanja od grupne faze, igrali smo dobro dosta utakmica. Rezultati su izostali i ostali smo razočarani. Želimo da završimo grupnu fazu u dobrom raspoloženju. to ćemo pokušati da uradimo sutra", rekao je Bahar i osvrnuo se na rivala: "Znamo da Mančester siti dolazi oslabljen, ali i dalje imaju najbolje igrače na svetu. Pokušaćemo da odigramo našu utakmicu i da probamo da je dobijemo. Činjenica je da je Rodri najbolji igrač sredine terena na svetu. Nadam se da sutra neće igrati, pa ćemo onda možda i mi imati šansu da pobedimo."

16:36

Vreme za bodove!

"Veće su šanse da ćemo sada odigrati dobru utakmicu nego što je bio slučaj kod njih. Nadamo se da ćemo uzeti neke bodove. Do sada smo igrali jako dobro, trebalo je da je dobijemo. Mnogo smo promašivali. Sada je vreme, da u poslednjoj utakmici, igramo dobro i osvojimo bodove", rekao je Bahar i dodao da još nije odlučio da li će Gvardiolu povesti na večeru i vino: "Sad se koncentrišemo na utakmicu, a kasnije ćemo videti šta će da se dogodi."

16:34

Spajićeva najava!

"Igraćemo protiv jednog od najboljih timova u Evropi i na svetu. Nažalost, neće imati rezultatski značaj, ali želimo da se odmerimo sa njima. Nadam se da će biti lepa utakmica za sve. Daćemo maksimum pred našim navijačima", rekao je defanzivac Uroš Spajić.

16:33

Važan gost!

"Uzbuđeni smo zbopg sutrašnje utakmice jer igramo proitiv najboljeg tima na svetu. Imam važnog gosta sutra, jednog divnog momka koji je bio kidnapovan od strane Hamasa i bio je otet 52 dana. Dolazi na utakmicu sa sestrom i majkom, ali ne i sa ocem koji je i dalje kidnapovan. On je veliki navijač Mančester sitija!", rekao je Bahar.

16:30

Svi rezultati Crvene zvezde!

Ovako su izgledali Zvezdini mečevi u Evropi tokom jeseni:

  • Mančester siti - Crvena zvezda 3:1
  • Crvena zvezda - Jang bojs 2:2
  • RB Lajpcig - Crvena zvezda 3:1
  • Crvena zvezda - RB Lajpcig 1:2
  • Jang bojs - Crvena zvezda 2:0
16:25

Zvezda bez šansi!

Meč protiv aktuelnog šampiona Engleske i Evrope biće samo revijalnog karaktera za Crvenu zvezdu. Porazom u Bernu od Jang bojsa srpski šampion izgubio je šansu da se domogne proleća u Ligi Evrope, pa će u šestoj rundi takmičenja igrati samo za prestiž. 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
16:15

Dobar dan!

Trener Crvene zvezde Barak Bahar govoriće na konferenciji za medije pred meč svog tima i aktuelnog šampiona Evrope, Mančester sitija. Ostanite uz MONDO i pratite konferenciju.

Ukratko

  • Konferencija Baraka Bahara
  • Zvezda - Siti u utorak
  • Poslednji meč grupne faze LŠ
učitaj još +