OP OP!

BOMBA - ZVEZDA OSTAJE BEZ NAJVEĆEG TALENTA!? Odbio da ode "kod braće", hoće samo na Zapad!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda bi tokom zime mogla da ostane bez najboljeg mladog igrača.

Izvor: MN Press

Najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović mogao bi ove zime da napusti klub pošto za njega ima ubedljivo najviše interesenata. Spominjalo se da bi mogao u Zenit, gde zbog zajedničkog sponzora klub iz Sankt Peterburga ima "pravo preče kupovine", međutim holandski mediji navode da to nije opcija za njega pošto želi da na Zapadu gradi karijeru...

"1908" iz Holandije prenosi da je u pol-poziciji za dovođenje Mijatovića zapravo holandski Fejnord, koji bi kod sjajnog trenera Arena Slota imao odmah veliku minutažu. Dobro je poznato da u Holandiji i te kako "neguju" mlade napadače i znaju kako da do kraja iskoriste njihov potencijal, ali videćemo da li će iz Roterdama poslati ponudu koja će Crvenu zvezdu ostaviti bez teksta i naterati je da odmah proda svog talentovanog igrača.

Prethodno se spominjalo da je uz Zenit zainteresovan i Juventus, međutim utisak je da bi i u "staroj dami" Mijatović teško došao do izražaja i minuta, pa bi verovatno prvobitno bio prosleđen u mladi tim. Mnogo puta se to pokazalo kao loša opcija za mlade fudbalere, tako da ćemo videti da li će baš tim stopama ići Mijatović.

Mijatović ima 18 godina i ove sezone je dobio konačno veću šansu u Crvenoj zvezdi, igrajući na oba boka, iza napadača, pa i u samom špicu. "Zvezdin Bekam" je nastupio na 16 utakmica i za to vreme je upisao osam golova i dve asistencije, često i spasavaćuji svoj klub i Baraka Bahara. Upravo zbog toga očekuje se da večeras bude u startnoj postavi za meč protiv Mančester sitija i da i na najvećoj sceni pokaže svoj potencijal.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)