Šuška se

BOMBA U SUPERLIGI - NAPADAČ OD 6.000.000 EVRA: Traže ga Dinamo i Spartak iz Moskve, ali moraju ozbiljno da plate!

Autor Nikola Lalović

IMT nema nameru da se odrekne svog najboljeg igrača bez ozbiljnog profita.

Izvor: MN Press

Miloš Luković je jedan od fudbalera koji su se istakli u ovoj sezoni Superlige, a to nije prošlo nezapaženo. Ruski mediji pišu da su za 18-godišnjeg napadača IMT-a zainteresovan dvojac velikana iz Moskve. Spartak i Dinamo žele da ga vide u napadu i to već od januara. 

Korpulentni špic rođen 2005. godine nastupa za mladu reprezentaciju Srbije, a još u sezoni 2021/22 je debitovao u Prvoj ligi Srbije. Prošle sezone je u drugom rangu takmičenja dao 10 golova na 28 utakmica, a sada na 17 utakmica u Superligi ima osam golova i jednu asistenciju.

Navodno se ranije za mladog napadača raspitivao i švedski Malme, ali je njihova ponuda odbijena. Ruski mediji prenose da IMT traži bar 6.000.000 evra za svog špica, što bi bio ubedljivo najveći transfer u istoriji ovog kluba. 

IMT se trenutno u Superligi nalazi na 12. mestu na tabeli sa 17 bodova, koliko imaju i Železničar iz Pančeva i Napredak, a pretposlednji Radnički iz Niša ima samo bod manje. Jedino je Radnik iz Surdulice sa 11 bodova daleko ispod "traktorista" ali su im u domaćaju i Radnički iz Kragujevca, Javor, Spartak iz Subotice i Voždovac koji su iznad njih.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: