Uživo

GVARDIOLA: ZVEZDA? NE SEĆAM SE! Pepa iznenadilo pitanje na "Marakani"!

Pep Gvardiola nakon pobede protiv Crvene zvezde pitan i o igračkim danima.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su u Beogradu, u poslednjem kolu grupne faze takmičenja u Ligi šampiona, izgubili od Mančester sitija sa 3:2 (1:0). Zvezda je ovogodišnje učešće u elitnom takmičenju završila sa pet poraza i jednim nerešenim rezultatom, kao poslednjeplasirana u grupi.

Klupski prvak Evrope večeras je do šeste pobede u grupi stigao pogocima Miča Hamiltona u 19, Oskara Boba u 62. i Kalvina Filipsa iz jedanaesterca u 85. minuti, a strelci za Zvezdu su bili In Beom Hvang u 76. i Alekandar Katai u 90. minutu.

Crveno-beli su odlično papirali najboljem evropskom timu i imali su dovoljno prilika da izbegnu poraz, ali su, kao i na nekoliko prethodnih utakmica, napadači bili neefikasni, a u par navrata golman Sitija je sprečio već viđene pogotke.

Zvezda je imala mnogo manji posed lopte, ali je bila opasnija u napadu i njeni fudbaleri 11 puta su šutirali, od čega šest puta u okvir gola, a zbog čega nisu u vrhu evropskog fudbala pokazali su igrači Sitija, koji su uputli samo tri udarca u okvir gola i sva tri puta lopta je završila u mreži.

Utakmicu su iz svečane lože na stadionu "Rajko Mitić" pratili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vlasnik Mančester sitija Haldun el Mubarak. (FoNet/MONDO)

21:39

Obraća se Barak Bahar!

Pratite konferenciju za novinare Baraka Bahara!

Izvor: YouTube/Zvezda TV/Screenshot

21:25

Analiza Stojića!

Nakon konferencije Pepa Gvardiole, a pred konferenciju Baraka Bahara - pročitajte kako je meč Zvezde i Sitija analizirao nekadašnji golman Ranko Stojić.

21:24

Zvezda? Ne sećam se!

"Ne sećam se ponude Crvene zvezde", rekao je Pep Gvardiola o navodnoj zainteresovanosti srpskog kluba za njega tokom igračkih dana, kada je u Kataru privodio kraju veoma uspešnu karijeru.

21:22

Dobar je i Riko!

"On ima 18-19 godina, tek je napunio. Neverovatno je kako Riko napreduje, kakve su mu sposobnosti. Može da igra na raznim mestima, odličan je u odbrani. Možda se to ne vidi, ali stvarno je dobar. I Mateus je dobar, tipičan igrač kakvog nismo imali do sada. Jako je važan za nas", rekao je Gvardiola.

21:21

Mika Hamilton!

"Ima tome već 6-7 godina. Kakva utakmica za njega, srećan sam. Odličan je u igri jedan na jedan, poslednjih godina je veoma napredovao. Dao je gol, bio je veoma stabilan posle toga. Veoma sam zadovoljan Majkom i njegovim debijem", rekao je Gvardiola o Hamiltonu i dodao: "Prilika u velikim klubovima, na ovom nivou, ne čeka bilo koga. Komplimenti za naše mlade igrače, puno je igrača koji su dolazili iz nje. Jako veliki broj igrača koji igraju Premijer ligu i Čempionšip. To je sada postala naša realnost. Stariji igrači su pomagali mlađima, to je značilo da se pobedi. Igrači su odlučili da Kalvin Filips šutira penal. Ima samopouzdanje. Dobro je odigrao celu utakmicu, bio je dobar na terenu iako nije bilo lako igrati. Ne znam šta će biti sa njim u januaru. Sada je ovde, nadam se da će nam pomoći u budućnosti. Sigurno je srećan što je igrao u Ligi šampiona."

21:16

Počinjemo!

Španski trener Pep Gvardiola stiže pred novinare.

21:15

Gvardiola!

Pre nego što počne konferencija za medija, pročitajte šta je Pep Gvardiola rekao odmah nakon meča protiv Crvene zvezde.

21:10

Peckanje "Građana"!

Navijači Crvene zvezde su na severnoj tribini podigli dva transparenta i porukama sa njih isprozivali aktuelne šampione Evrope. Bilo je to podsećanje na 1991. godinu, kada je osvojen Interkontinentalni kup, praktično titula namenjena klupskom prvaku sveta.

21:08

Još detalja!

Ovako je izgledao meč Crvene zvezde i Mančester sitija:

21:06

Reakcije igrača!

Fudbaleri Aleksandar Dragović i Jovan Mijatović izneli su svoje utiske o meču. Posebno zanimljiva bila su zapažanja mladog napadača - pročitajte šta su rekli nakon utakmice.

21:04

Koreografija!

Ovako je bilo na početku meča:

21:02

Prva reakcija Bahara!

Trener Crvene zvezde odmah nakon meča istakao je da je ponosan na momke, iako rezultat nije kakav su želeli. Pročitajte šta je rekao izraleski stručnjak, dok čekamo njegovu konferenciju.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
20:55

Detalji sa meča!

Ovako je to izgledalo na stadionu Rajko Mitić:

20:50

Dobro veče!

Nakon pboede Mančester sitija nad Crvenom zvezdom u Beogradu (3:2), treneri Pep Gvardiola i Barak Bahar obratiće se novinarima. Ostanite uz MONDO i pratite konferencije.

Ukratko

  • Konferencije dvojice trenera
  • Crvena zvezda - Mančester siti 2:3
učitaj još +