Fudbal

ZVEZDA U LIGI ŠAMPIONA? TO JE OVA UTAKMICA! Bahar zna šta je ključ poraza: "Imali smo dosta šansi, ali..."

Autor Nemanja Stanojčić

Barak Bahar pričao je o porazu od Mančeste sitija.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda izgubila je od Mančester sitija na "Marakani" (3:2). Borila se, tražila gol i bod do samog kraja, ali nije do toga uspela da dođe. Na kraju je mogla samo da čestita aktuelnom prvaku Evrope na trijumfu. Navijači su pružili podršku ekipi posle poslednjeg sudijskog zvižduka na svemu što su prikazali.

Barak Bahar dao je prvu izjavu posle meča. "Ova utakmica predstavlja našu kampanju u Ligi šampiona, nismo odustajali, verovali smo, borili smo se do kraja. Igrali smo presing, probali smo, teško je to protiv tima kao što je Mančester siti. Imali smo šanse, posebno u drugom poluvremenu. Rezultat je frustrirajući, ali sam ponosan na momke i tim", rekao je Bahar za "Arenu sport".

Objasnio je šta je bio ključ za pobedu Sitija. "Dali su gol, jedan na tri, individualni kvalitet, pa gol iz penala. Kao tim radili smo sve što smo mogli. Kada navijači vide borbenost, da ste dali sve od sebe, onda to cene i to se vidi."

Pričao je i o derbiju, utakmici koja se igra 20. decembra u 18 časova u Humskoj. "Moramo da pobedimo", kratko i jasno odgovorio je Bahar.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: