PORUKA

HRVAT HOĆE PONOVO NA MARAKANU! Pohvalio Zvezdu, pa spomenuo Piksija i Srbiju: "Tako je bilo, ali..."

Autor Nemanja Stanojčić

Joško Gvardiol pričao je sa novinarima posle pobede Mančester sitija.

Izvor: Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia

Mančester siti pobedio je Crvenu zvezdu i sa tri boda sa "Marakane" vraća se u Englesku. Pep Gvardiola je "mešao karte", dao je šansu mlađim igračima, pa je tako ostavio Joška Gvardiola na klupi. Hrvatski reprezentativac gledao je meč, slavio sa svojim saigračima, ali je imao i dosta pohvala na račun srpskog tima i navijača.

Prvo je spomenuo atmosferu. "Drago mi je da smo pobedili, prvenstveno jer smo odmarali nekoliko igrača, znamo da raspored u Engleskoj nije lagan. Čestitam momcima na pobedi. Atmosfera je lepa, prvi put sam ovde, nadam se da ću doći još koji put", rekao je Gvardiol u razgovoru sa novinarima.

Hvali i tim Baraka Bahara. "Moram da kažem da su kvalitetna ekipa, nije bilo lagano u obe utakmice, realno gledano, mučili smo se. Želim im svu sreću u nastavku sezone."

Na kraju je spomenuo reprezentaciju Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija, pitanje se odnosilo na Svetsko prvenstvo u Kataru gde je srpski tim završio takmičenje u grupnoj fazi. "Tako je kako je bilo na kraju, kvalitetan su tim, sa kvalitetnim selektorom, verujem da će se posložiti neke stvari", zaključio je Gvardiol.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: