Lepe reči

NIJE ZVEZDA BEZVEZE U LIGI ŠAMPIONA! Kakve reči Hrvata nakon DRAME u Beogradu!

Autor Dušan Ninković

Hrvatski fudbaler Mateo Kovačić bio jedan od najzapaženijih igrača Mančester sitija protiv Zvezde.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde završili su učešće u Ligi šampiona porazom od Mančester sitija (3:2) u Beogradu, iako su imali dobre šanse da izbegnu peti poraz na međunarodnoj sceni ove sezone. Pred svojim navijačima igrači Baraka Bahara su promašivali šanse, ali i ostavili dobar utisak - barem na dvojicu hrvatskih fudbalera! Joško Gvardiol i Mateo Kovačić komentarisali su beogradski meč.

Vezni fudbaler iz Hrvatske imao je veliku borbu na sredini terena protiv igrača Crvene zvezde, koji su ga očigledno iznenadili. Nakon utakmice je istakao da su igrači Crvene zvezde pokazali da nisu bezveze u Ligi šampiona, iako su u tom takmičenju osvojili samo jedan bod.

"Bitna pobeda za nas zbog prvog mesta i šest od šest. Bilo je teško, znali smo da su dosta dobri. Igrali su pozadi dobro, agresivno, pokazali su da nisu bezveze u Ligi šampiona. Grupa je bila dosta dobro, imali smo i protiv Jang Bojsa tešku utakmicu. Svi su imali šansu za prolaz”, rekao je Kovačić.

Hrvatski fudbaler upitan je i za grupu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj 2024. godine, gde će im rivali biti Španija, Italija i Albanija! "Teška grupa, ali navikli smo na to. Probaćemo da ponovo prođemo što dalje”, kratko je prokomentarisao Mateo Kovačić.

(MONDO/D.N.)

BONUS VIDEO: