Iskreno!

POGLEDAO SAM SNIMAK, PRETERAO SAM! Cela Marakana se uhvatila za glavu zbog Zvezdinog napadača: Trebalo je DRUGAČIJE

Autor Dušan Ninković

Talentovani krilni fudbaler Vladimir Lučić bio samokritičan nakon meča protiv Mančester sitija.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija (3:2) na svom terenu, što im je bio peti neuspeh u grupnoj fazi elitnog evropskog takmičenja. Liga šampiona gotova je za crveno-bele, mada se stiče utisak da su u finišu meča protiv "Građana" mogli da poprave utisak i izvuku remi. Nije im to pošlo za rukom delimično i zbog loše odluke Vladimira Lučića.

Krilni napadač Crvene zvezde dobio je u nastavku meča minute na terenu, da pokriva čitavu levu stranu i doneo je malo dinamičnosti u igri Zvezde. Bili su opasni crveno-beli u tom periodu, postigli i dva gola, ali... U jednoj od najboljih situacija Lučić je morao ranije da se oslobodi lopte, pre nego što mu ona pobegne van granica terena.

 "Pogledao sam snimak - preterao sam! Trebalo je iz prve da odigram povratnu i sada mi je žao zbog toga. Sledeći put će valjda biti bolje", rekao je Vladimir Lučić nakon poslednjeg evropskog meča Crvene zvezde u ovoj sezoni. Pogledajte tu situaciju:

Do kraja jesenjeg dela prvenstva Zvezdi su ostala gostovanja Spartaku u Subotici i Partizanu u Humskoj, a Lučić želi da njegov tim ide redom. To je i istakao, nakon što je prokomentarisao siti. "Jako teška utakmica za nas, Siti je najbolji tim na svetu. Dobro smo se borili i pokazali karakter, mogli smo i da izjednačimo. Ovo je neopisivo iskustvo, ne može jače od ovoga, ali sada moramo da se koncentrišemo na ono što nas čeka u prvenstvu i kupu. Prvo idemo u Suboticu po tri boda", ispričao je medijima Vladimir Lučić, kapiten mlade reprezentacije Srbije.

Podsećamo, svoje utiske o meču protiv Mančester sitija izneli su trener Barak Bahar, zatim fudbaleri Aleksandar Dragović i Jovan Mijatović, a na kraju i In Bom Hvang, strelac gola protiv aktuelnog šampiona Evrope. Iz pobedničke ekipe sa medijima su razgovarali hrvatski fudbaleri, defanzivac Joško Gvardiol koji nije nastupio i vezni fudbaler Mateo Kovačić koji je bio starter.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: