Velika greška!

ŠOK KIKS IGRAČA PARTIZANA, DULJAJ GA ODMAH IZVEO! Zbog ove greške je hitno napustio teren - "ŠTA RADI SANIČANIN!?"

Autor Dušan Ninković

Iskusni Siniša Saničanin napustio igru čim je pogrešio i omogućio gol za još jednu prednost Radničkog.

Izvor: MN Press/Youtube/TV Arena Sport

Fudbaleri Partizana remizirali su protiv Radničkog iz Kragujevca (3:3) u 19. kolu Superlige, a gosti iz srca Šumadije odigrali su sjajan meč u Humskoj. Ipak, na kraju meča imali su i malo sreće, odnosno pomoći štopera crno-belih Siniše Saničanina, koji je zbog nesporazuma sa Aleksandrom Jovanovićem napravio veliku grešku u petercu. Tu situaciju iskoristio je Milan Vidakov i postigao gol za novu prednost Kragujevčana - u tom trenutku bilo je 3:2 za gostujući tim.

Samo nekoliko sekundi ranije akcija Radničkog tekla je po levoj strani, a kapiten Stefan Čolović uputio je centaršut po zemlji u kazneni prostor. Blizu lopte bili su Svetozar Marković, Siniša Saničanin i Mateja Stjepanović, ali je Vidakov uspeo da se uvuče između njih i da ostvari kontakt. Nedovoljno da bi loptu zadržao u svom potezu, ali dovoljno da bi napravio konfuziju.

Mladi napadač rešio je da ne odustaje, Saničanin je prvo gradio loptu, pa je uputio ka Jovanoviću, a nakon što on nije uspeo da interveniše Vidakov je lagano spakovao treći gol Kragujevčana. "Šta radi Saničanin?", upitao se tada naglas komentaror televizije "Arenasport"... Bila je potvrda golgeterskih kvaliteta Vidakova koje smo mogli da vidimo nedavno protiv voždovca kada je postigao sva tri gola za Radnički ili prošle sezone kada je u dresu Mladosti GAT dva puta tresao mrežu Crvene zvezde. Pogledajte kako je matirao Partizan:

Partizan - Radnički 2:3, Vidakov
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Nakon što je Vidakov postigao šesti gol u aktuelnoj sezoni Superlige, Igor Duljaj je morao da menja situaciju na terenu - samo nekoliko minuta kasnije umesto tragičara Saničanina koji je u prethodnoj rundi napravio penal protiv niškog Radničkog, trener Partizana poslao je na teren mladog Nemanju Trifunovića. Tim iz Humske uspeo je do kraja meča da izejdnači, ali ne i da preokrene rezultat!

Podsećamo, Partizan i Zvezda su pred ovo kolo imali isti broj bodova i samo je gol-razlika crveno-belih odlučila ko je lider na tabeli. kako je tim Baraka Bahara pobedio Spartak u Subotici, tako se promenio i odnos snaga na vrhu Superlige - sada aktuelni šampion ima dva boda više od Partizana, koji će biti domaćin prvog ovosezonskog derbija.

Meč koji je trebalo da se igra u septembru tada je odložen zbog Dana žalosti, a igraće se u poslednjem jesenjem kolu. Zavesu na fudbalsku godinu u Srbiji Partizan i Crvena zvezda staviće u sredu, od 18:00, na stadionu crno-belih. Zvezda će sa dva boda više od najvećeg rivala doputovati na najkraće gostovanje u ligi. Pogledajte tabelu Superlige:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: