BRAVO!

SRBIN DAO GOL ZA MILAN, A NIJE JOVIĆ! Jan-Karlo pogodio na debiju, ceo stadion mu SKANDIRA ime! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Jan-Karlo Simić postigao gol za Milan protiv Monce.

Izvor: Arena Sport 1/Printscreen

Omladinski reprezentativac Srbije Jan-Karlo Simić postigao je gol na debiju za Milan posle samo dvadesetak minuta na terenu! Simić je već nekoliko puta ove sezone bio na klupi Milana, a sada je u 24. minutu ušao u igru zbog povrede Pobege, da bi već u 41. postigao gol za "eksploziju" na stadionu San Siro!

Štoper rođen 2005. godine u Nirtingenu (Nemačka) postigao je gol sa pet metara i to tako što je "zakucao" loptu u mrežu posle prodora Rafaela Leaa. Gol je proslavio sa drugim srpskim fudbalerom, Lukom Jovićem koji je meč počeo na klupi. Na ovaj način, Milan je poveo 2:0 protiv Monce i čine se da ide ka pobedi. Pogledajte kako je Jan-Karlo Simić postigao debitantski gol za Milan sa samo 18 godina:

Simić je inače ponikao u mlađim kategorijama Štutgarta, a Milan ga je pazario u leto 2022. godine za oko milion evra. Od tada je standardan u njihovom mladom timu i igrao je Ligu šampiona mladih ove jeseni, dok je u Seriji A - zbog velikih problema sa povredama "rosonera" - sedeo na klupi u četiri navrata.

Sada je dobio šansu zbog još jedne povrede i to poverenje je odmah vratio treneru Stefanu Pioliju, a čini se da je omiljen u svlačionici jer su svi saigrači potrčali njemu u zagrljaj kada je pogodio.

Podsetimo, Luka Jović je ove sezone postigao dva gola za Milan i do kraja susreta je sedeo na klupi.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)