UFFFF

POZNATI FUDBALER DOBIO ĆERKU SA SESTRIČINOM BIVŠE ŽENE! Bizaran ljubavni trougao: Nisam je voleo, slučajno ostala trudna

Autor Nemanja Stanojčić

Hulk je prevario svoju suprugu sa njenom sestričinom i sada su dobili dete..

Izvor: Printscreen/Instagram/Camila_angelo_official

Hulk je verovatno najjači fudbaler na svetu, njegovi razorni šutevi brinuli su sve protivničke igrače, ali je postao mnogo poznatiji po životu van terena. Prevario je svoju suprugu Iran Anđelo sa njenom sestričinom. Ona se zove Kamila Anđelo i nedavno su dobili i ćerku Zaju koja ima i američko državljanstvo pošto je rođena u Majamiju.

Pre dolaska u Porto i igranja za portugalski klub i Zenit bio je u Japanu. Tamo je upoznao Iran sa kojom se prvo zabavljao, pa venčao i sa njom je dobio sinove Iana i Tijaga. Njihov brak raspao se 2019. godine i samo nekoliko meseci kasnije stigla je vest da je u vezi sa njenom sestričinom Anđelom.

"Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, teraju nas da krvarimo i da umiremo iznutra. Ali, za one koji veruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju", napisala je Iran na društvenim mrežama kada je za to saznala.

Nedugo posle toga oglasio se i on i tvrdio da nju nikada nije voleo. "Sa Kamilom nisam bio dok sam bio oženjen. Muško sam, nisam bio srećan u braku, imao sam bezbroj razloga za to. Izneverila me, živela je samačkim životom i samo je htela da može da kaže da je Hulkova supruga. Do našeg braka nije došlo iz ljubavi ili strasti. Zatrudnela je i ja sam preuzeo odgovornost. Od kad smo počeli da se viđamo izdržavam i nju i njenu porodicu. Svi to znaju", ispričao je Hulk.

Objasnio je i kako je došlo do veze sa Kamilom. "Nisam ružan, mlad sam, Kamila je takođe mlada. Povezali smo se, pričali smo, bili smo sami i ona i ja. Čim smo se vratili iz Kine, objavili smo da smo u vezi. Savest im je čista, ja sam miran", jasan je Hulk.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: