Ne znaju!

SKANDAL NA LIGI ŠAMPIONA - LEGENDI NISU DALI NA UĐE! Obezbeđenje stalo na ulaz: "Havijer Zaneti? Da vidim ko si!"

Autor Dušan Ninković

Slavni Argentinac imao neprijatnost na žrebu za nokaut fazu Lige šampiona.

Izvor: Twitter/@IFTVofficial

Narednog proleća u Ligi šampiona igraće Atletiko Madrid i Inter, odlučeno je na danas obavljenom žrebu. Izvlačenje parova nije donelo zvučne dvomeče u prvoj nokaut fazi, pa su navijači pomalo razočarani, a nekadašnji argentinski fudbaler Havijer Zaneti mogao bi da bude razočaran jer ga na žrebu nisu poznavali!

Iako je godinama bio jedan od najboljih fudbalera na svojoj poziciji i u dresu Intera podjednako dobro igrao kad ga treneri prebace na još nekoliko mesta u timu, Zaneti nije mogao u salu! Radnik obezbeđenja na ulazu tražio mu je da pokaže akreditaciju, koju Havijer nije imao kod sebe.

Zaneti je pokušao da objasni ljudima na ulazu ko je on, da je slavni fudbaler koji je godinama nastupao za Inter i da i sada ima ulogu u klubu, ali... Niko nije imao razumevanja za Zanetija, koji nije odustajao od ulaska na žreb za nokaut fazu Lige šampiona. Pogledajte tu scenu:

Podsećamo, nakon igranja za Taljeres i Banfild u rodnoj Argentini, Havijer Zaneti je od 1994. do 2014. godine nastupao za Inter. Bio je šampion Evrope, osvojio Kup UEFA i Svetsko klupsko prvenstvo, uz 13 trofeja u italijanskom fudbalu. Između ostalog, Zaneti je pet puta bio šampion Italije.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: