Okupljanje

NA STOLU IKONA, ZA STOLOM MIHINA MAJKA: Mihajlovići slave Svetog Nikolu - sinovi u crnini

Autor Nikola Lalović

Prvi put se porodica Mihajlović okupila da proslavi slavu nakon smrti velikog Siniše.

Izvor: Instagram/screenshot/mihajlovicdrazen

Veliki broj Srba slavi Svetog Nikolu, a među njima je i porodica Mihajlović. Prvi put bez Siniše, porodica je proslavila krsnu slavu, a supruga pokojnog velikana srpskog i italijanskog fudbala podelila je slike porodične trpeze.

Arijana Mihajlović je bila u društvu sinova Miroslava, Dušana i Nikolasa, videli smo da je i ćerka Viktorija Mihajlović bila tu. Ona je podelila slike sa porodične trpeze uz komentare "Porodica" i "Srećna slava sveti Nikola", na svojim profilima na društvenim mrežama. 

Na slavi smo mogli da vidimo Sinišinog brata Dražena, kao i majku Viktoriju, po kojoj je on dao ime jednoj od svojih ćerki. Sinovi su nosili crninu, a pogledajte kako je izgledala porodična trpeza: 

 Sinišina ćerka Virdžinija se nedavno udala za italijanskog fudbalera Alesandra Voljaka i pričala je koliko joj je teško palo to što je otac nije odveo do oltara. Ona je Siniši donela i najveću radost kada je na svet donela ćerku Violante krajem 2021. godine. 

Siniša Mihajlović nas je nažalost napustio 16. cecembra 2022. godine, a kako se njegova smrt desila samo nekoliko dana pre porodične slave prošli sveti Nikola nije bio radostan dan u familiji. Mihajlović se godinama borio sa teškom bolešću, dva puta je uspeo da pobedi rak, ali je nažalost na kraju preminuo u 53. godini.

(MONDO, N.L.)