ZABRANA

ZLATAN NE SME DA UĐE U SVLAČIONICU MILANA! Legenda je kluba, vratio se kao savetnik, ali jedno je ZABRANJENO!

Autor Milutin Vujičić

Jasno je zbog čega Zlatan Ibrahimović ne sme da uđe u svlačionicu Milana.

Izvor: Profimedia/Maurizio Borsari / AFLO

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović (41) vratio se nedavno u Milan i to kao savetnik vlasnika kluba, a danas se prvi put pojavio na treningu svog omiljenog kluba. Međutim, ako je verovati italijanskim medijima - postavljen mu je veoma ozbiljan uslov koji će Ibrahimović morati da poštuje ako planira da ostane u taboru "rosonera".

O čemu se radi? Ibrahimoviću je strogo zabranjen ulazak u svlačionicu Milana kada su u toku zvanične utakmice. Njegovo "radno mesto" za vreme utakmica biće na tribinama, odnosno nije mu dozvoljeno da se spušta u svlačionicu, gde Stefano Pioli ne želi da mu se neko meša u posao. Iako je Ibrahimović "jaka figura" i u pojedinim trenucima je potreban Milanu da podvikne, dogovor je da toga sada neće biti jer je na drugoj funkciji.

Ipak, nije problem samo do toga, nego i do birokratije, pošto bi Ibrahimović morao da postane deo posebnog odbora Milana kako bi mu bilo uopšte dopušteno da uđe u svlačionicu, ali pretpostavka je da je to samo izgovor kako se ne bi mešao treneru i igračima u posao.

Podsetimo, Ibrahimović je karijeru počeo još devedesetih u Malmeu, potom je igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, pa Milan, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, L.A. Galaksi da bi se potom vratio u Milan 2020.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)