HIT!

CELU KARIJERU BIO "MRŠAVKO" I NIJE HTEO U TERETANU: Otišao u penziju u martu, sad je neprepoznatljiv! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Mesut Ozil u teretani, nešto što nismo mogli da vidimo dok je igrao fudbal.

Izvor: Instagram/screenshot/m10_official

Bivši reprezentativac Nemačke Mesut Ozil (35) završio je nedavno igračku karijeru koja je već godinama bila u "slobodnom padu". Još od poslednjih dana u Arsenalu, delovalo je da Ozila više ne interesuje fudbal, međutim izgleda da je "u penziji" otkrio novu ljubav - i to tamo gde ga niko od saigrača nije mogao videti.

Mesut Ozil vredno trenira u teretani od kada je završio fudbalsku karijeru i primetno je da je drastično promenio svoj fizički izgled. Navikli smo da je Ozil "mršavac", ali sada vidimo da je nikad mišićaviji i da to duguje spravama u teretani. Ozil nije o ovoj temi previše pričao, ali je sada na Instagramu podelio snimak koji dokazuje da nikada napornije nije radio. Pogledajte šta je Ozil okačio na Instagramu:

Podsetimo, Ozil je Turčin koji je rođen u Gelzenkirhenu i fudbalom je počeo da se bavi kao tinejdžer u Esenu. Potom je prešao u redove Šalkea, gde je briljirao, tako da je potom stigao do dresa Verdera, Real Madrida i Arsenala. Tokom karijere nastupao je još za Fenerbahče i Bašakšehir, dok je u dresu Nemačke odigrao 92 utakmice i postigao 23 gola.

Pogledajte i kako izgleda bivša devojka Mesuta Ozila, zbog koje su mu se smejali saigrači u Real Madridu. Aida Jespika je navodno bila prava zavodnica i "lovila je" fudbalere, što nije znao Ozil:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)