ODGOVORIO!

PARTIZAN JE ZASLUŽIO VIŠE POŠTOVANJA! Golman crno-belih odgovorio na IZJAVE iz Zvezde: Bio sam i ja stranac!

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Jovanović odgovorio Osmanu Bukariju na prozivke.

Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Partizan je slavio u 171. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde i tako će na zimsku pauzu sa prvog mesta na tabeli. U najavi utakmice svi su videli crveno-bele kao favorita, međutim Bibars Natho i Saldanja su se pitali i doneli su pobedu domaćinu, a utisak je da ih je posebno motivisala nepotrebna izjava Osmana Bukarija.

Napadač iz Gane je u najavi utakmice poručio da će Zvezda pobediti sa tri-četiri gola razlike, na šta mu je odmah posle odgovorio napadač Nemanja Nikolić, dok je i Aleksandar Jovanović istakao da to nije bilo korektno. "Značila je pobeda za nas, značila je za samopouzdanje jer je cela javnost sumnjala u nas, drago mi je da se ovo rešilo u našu korist. Neki igrači su davali izjave, mi smo kao klub zaslužili više poštovanja. Da li su nas motivisale? Ne bih da dajem naslove, ali ovaj klub mora da se respektuje, bio sam stranac u drugim zemljama i znam kako se ponaša prema drugim klubovima", rekao je golman Partizana.

Jovanović je istakao da je "lepo otići na pauzu" na ovaj način, ali da se niko od njih ne zanosi da je napravljen veliki posao, što je doduše rekao i Igor Duljaj posle meča: "Partizan živi sedam dana od utakmice, ako pobediš dobro je, ako ne pritisak. Ne bih da stvaram famu oko pobede, opet nismo postigli ništa, vraćamo se da se pripremamo za proleće", rekao je Jovanović.

Poslušajte i izjavu Svetozara Markovića posle utakmice:

BONUS VIDEO:

(MONDO - D.N./M.V.)