Problem?

VLADAN MILOJEVIĆ ODMAH OSTAO BEZ TROJICE IGRAČA: Ne idu na pripreme Zvezde, dobili su pozive!

Autor Nikola Lalović

Vladan Milojević će morati da odradi pripreme bez trojice vrlo bitnih igrača Crvene zvezde!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda će biti bez nekoliko igrača kada se Vladan Milojević vrati na kormilo tima! Razlog za to je Afrički kup nacija koji je na programu od 13. januara do 11. februara 2024. godine, a za koji je pozive dobilo nekoliko fudbalera Crvene zvezde. Crveno-beli prvi meč u drugom delu sezone igraju 10. februara protiv Voždovca na svom terenu, a ako neko od igrača Zvezde stigne do kraja takmičenja neće stići ni na početak Superlige, a kamoli na pripreme! 

Kup nacija se igra u OBali Slonovače, a u sastavu selekcije domaćina biće Žan Filip Kraso. Napadač rođen u Štutgartu igra za nacionalni tim svoje postojbine od 2022. godine i za sada je na devet mečeva dao tri gola. Osman Bukari je na spisku Gane, a krilni fudbaler koii je za "crne zvezde" igrao i na Mundijalu je do sada upisao 13 meleva i tri gola za nacionalnu selekciju, od čega je jedan dao Portugalu na Svetskom prvenstvu. 

Poslednji koji se našao na spisku je Naser Điga koji je na širem spisku kandidata za selekciju Burkine Faso. Do sada je mladi štoper imao dva nastupa za svoju domovinu, ali je prethodna tri puta pozivan u nacionalni tim i zato deluje da mu je mesto u timu sigurno.

Veliko je pitanje koliko izostanak Bukarija utiče na Zvezdu jer je mnogo priča o tome da će brzonogi krilni fudbaler biti prodat u zimskom prelaznom roku, ali bi Vladan Milojević mogao da odradi pripreme ekipe bez dvojice jako, jako bitnih igrača.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: