POGLEDAJTE!

JOVIĆ U 90. MINUTU SPASAO MILAN! Novi gol Srbina za "rosonere" - strašan VOLEJ, mora više da igra! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Luka Jović postigao novi gol u dresu Milana i doneo bod svom timu.

Izvor: Arena sport/screenshot

Srpski napadač Luka Jović postigao je gol za Milan i doneo mu bod na gostovanju protiv Salernitane. Jović je u igru ušao tek u 70. minutu, kada je Piolijev tim gubio 2:1, a Srbin je na ulasku u nadoknadu vremena uspeo da iskoristi prvu šansu u kojoj se našao i izjednčio je rezultat na 2:2. Ipak, nakon 90. minuta, iako je bilo bure, Milan nije uspeo da postigne gol za potpuni preokret.

Jović se maestralno snašao nakon dodavanja Olivijea Žirua, uspeo je odmah da "uhvati volej" i da poravna rezultat, a ovo je samo još jedan dokaz treneru Milana da bi češće trebalo da "upari dvojicu napadača". Čini se da obojici to više odgovara i da zaista dobro funkcionišu, međutim nisu imali previše prilika ove sezone - delom i zbog toga što "rosoneri" imaju veliki broj krilnih fudbalera. Pogledajte gol Luke Jovića protiv Salernitane:


Ovo je inače treća uzastopna utakmica na kojoj je Jović dao gol za Milan, a na dve je ulazio sa klupe - dok je protiv Monce čitav susret presedeo kao rezervista. Interesantno je da je danas prvi put igrao zajedno sa Jan-Karlom Simićem, mladim srpskim štoperom koji je pogodio za "rosonere" na debiju baš protiv Monce.

Na današnjoj utakmici ušao je sa klupe na poluvremenu umesto dvostruko starijeg Simona Kjera, međutim nije uspeo da spreči još jednog iskusnog igrača - Antonija Kandrevu - da postigne gol. U strelce su se upisali još Tomori i Facio.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)