Auuu!

BUM! VLAHOVIĆEV GOL SEZONE, OVO MOGU SAMO ON I KRISTIJANO: Čudo od gola, pogledajte kako je POLETEO! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kakav gol Dušana Vlahovića u 81. minutu meča sa Frosinoneom! Ovo je za špice.

Izvor: Twitter/screenshot/aziz_zgh

Kakav spektakl Dušana Vlahovića! Srpski napadač je dao neverovatan gol u meču Juventusa i Frosinonea i u 81. minutu meča pogotkom glavom u stilu Kristijana Ronalda obezbedio tri boda svom timu i pobedu rezultatom 2:1.

Bio je ovo odličan meč za srpske fudbalere jer je već u 12. minutu Juventus uspeo da povede golom Jildiza, a asistenr je bio Filip Kostić. Ipak nakon serije žutih kartona za Juventus na početku drugog dela igre uspeo je Baez da izjednači na 1:1.

Vlahović je ušao na teren u 54. minutu kako bi povukao tim ka pobedi i uspeo je! Na centaršut Vestona Mekenija on se odrazio i posle nebeskog skoka glavom poslao loptu u mrežu. Nije ovde golman Lećea mogao ništa, pogledajte ovaj projektil!

 Nije ovo bilo sve od srpskog napadača jer je on uspeo da se do kraja meča još jednom zamalo upiše u strelce! Postigao je pogodak, ali je posle gledanja snimka sudija odlučio da se radi o malom ofsajdu i poništio je gol! 

Gol koji je priznat bio je šesti Vlahovićev ove sezone i sada je izbio ispred Federika Kjeze na prvo mesto liste strelaca "Stare dame". Juventus je ovom pobedom ostao na drugom mestu na tabeli sa 40 bodova, sa bodom manje od prvoplasiranog Intera koji još nije odigrao svoj meč sa Lećeom. Frosinone sa druge strane ostaje 14. ali ima sedam bodova više od Empolija koji je prvi u zoni ispadanja. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: