NIŠTA?

BORJAN DOBIO "RAMPU" ZA POVRATAK U ZVEZDU: Glazer mu preko supruge poslao jasnu poruku! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Lepoj supruzi Omrija Glazera se ostaje u Beogradu, što nije dobar signal za Milana Borjana koji je na pozajmici u Slovanu iz Bratislave.

Izvor: Instagram/screenshot/shiramorag

Odmah po dolasku Vladana Milojevića umesto Baraka Bahara počelo je da se spekuliše o eventualnom povratku Milana Borjana na "Marakanu". Generalni direktor Zvezdan Terzić prepustio je ovu odluku treneru, koji se još nije oglašavao na tu temu, ali sudeći po reakciji supruge nove "prve jedinice" Omrija Glazera - to će se malo verovatno dogoditi.

Govoreći za izraelski "One", Šira Morg Glazer je istakla da joj se veoma dopada Beograd i između redova provukla da će i naredne godine živeti u njemu sa golmanom Crvene zvezde. Za njega ima interesovanja, posebno iz Francuske, međutim utisak je da je njhivo plan da ostanu u Srbiji. "Stvarno mi se sviđa Beograd. Ne mogu baš da objasnim, ali Beograd ima nosi pozitivan utisak, deluje malo staromodno i mi to volimo. Imam osećaj da još puno toga treba da vidim", naglasila je Šira.

Prema njenim rečima, bilo joj je teško što je bila nekoliko nedelja odvojena od Omrija, dok je bio na pripremama tako da je ostala sama u Izraelu, međutim kada je stigla kod njega u Beograd - vrlo brzo se prilagodila na život u Srbiji. Ističe da su svi veoma srdačni i ljubazni, a i u samoj Crvenoj zvezdi su brzo našli prijatelje.

"Jedino što Sinagoga nije dovoljno blizu da bismo išli peške. Zbog toga, nažalost, nismo išli, nadam se da ćemo možda sledeće godine uspeti...", kazala je Šira koju na Instagramu prati gotovo 100 hiljada ljudi.

Omri Glazer (27) stigao je letos iz Hapoel Berševe i na 26 utakmica sačuvao je mrežu devet puta, pritom imavši nekoliko zapaženih partija, pre svega u Ligi šampiona. Iako je primio 15 golova, bilo je situacija kada je spasavao svoj tim, posebno protiv Mančester sitija.

BONUS VIDEO:

(One/MONDO - M.V.)