NESTVARNO

HIT! ZABORAVILI TRENERA POSLE PORAZA: Timski autobus OTIŠAO, Italijan morao da uzima taksi usred noći za 220 kilometara!

Autor Nemanja Stanojčić

Valter Macari morao je taksijem da se vraća kući...

Izvor: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Napoli je izgubio od Rome, pa je onda zaboravio svog trenera na stadionu! Valter Macari (62) morao je da plaća taksi od Rima do Napulja usred noći piše italijanski list "Republika". Prema njihovim navodima timski autobus je otišao bez njega i izgleda da niko od ljudi unutra nije primetio da nedostaje šef stručnog štaba.

U tekstu se navodi da se Macari predugo zadržao posle meča na konferenciji i ostalim obavezama koje je imao prema medijima, a za to vreme je timski autobus otišao. Zbog toga je morao da plati taksi. Razdaljina između dva grada je oko 220 kilometara, tako da ta vožnja sigurno nije bila jeftina. Verovatno će klub to da mu refundira.

Što se meča tiče Roma je na svom terenu slavila golovima Lorenca Pelegrinija (76. minut) i Romelua Lukakua (96. minut). Trebalo bi dodati i da su gosti meč završili sa devetoricom igrača. Prvo je Mateo Politano dobio direktan crveni karton u 66. minutu, pa je Viktor Osimen u 86. dobio drugi žuti i morao je ranije u svlačionicu. Žoze Murinjo se na kraju radovao.

Napoli, koji je osvojio titulu prošle sezone, ove godine se žestoko muči u Seriji A. Trenutno je na 7. poziciji sa 27 bodova, prvoplasirani Inter ima 44 tako da je jasno da su šanse za odbranu titule gotovo nemoguće. Inače, Macari je na klupu Napolija došao sredinom novembra pošto je zamenio Rudija Garsiju koji je dobio otkaz.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: