VELIKA ODLUKA

JOKIĆ IZNENADA "ODJAVIO" NAJPOZNATIJI BREND NA SVETU: Objasnio je zašto sada nosi KINESKE patike!

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je odlučio da promeni tehničkog sponzora i imao je svoje razloge za to.

Izvor: Profimedia/USA TODAY Sports / ddp USA

Srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio je da prekine saradnju sa svojim tehničkim sponzorom "Najkijem", sa kojim je praktično sarađivao od kada je došao u NBA ligu, a odmah je objavljeno i čije patike će nositi u budućnosti. U pitanju je kineski brend "361" koji nije naročito poznat van Azije, a sada planira veliki prodor u NBA ligu pošto je angažovao najboljeg košarkaša na svetu. Ujedno i jedno od najprepoznatljivijih lica lige.

Mnogi su spekulisali da je to zbog odluke "Najkija" da ni posle toliko godina saradnje ne napravi personalizovane patike Nikole Jokića, kao što to imaju najveći superstarovi NBA lige, međutim i da je to istina - nećemo čuti od Somborca. Želeo je da "spusti loptu" i pojasni o čemu se radi.

"Na moju odluku je mnogo uticao moj saigrač Aron Gordon (ima ugovor sa "361", prim. aut.), ali i oni sami. Bili su zaista direktni i iskreni sa mnom. Razgovarao sam sa Eronom u vezi sa svime, on mi je rekao da su dobri, brzi i da slušaju igrača. Zaista sam zadovoljan dosadašnjim odnosom...", kazao je Nikola Jokić koji nije otkrivao detalje ugovora, ali se spekuliše da su u pitanju finansijski uslovi koji su drastično bolji od "Najkija".

Ipak, čini se da je Jokić to sve prepustio agentima i da se nije bavio onome šta piše na papiru: "Čak i ne znam na koliko smo godina potpisali ugovor, ali oni zaista pokušavaju da naprave što udobnije patike. Pitaju me posle svakog treninga i posle svake utakmice kako se osećam", naglašava Somborac.

Iako je promenio patike, nema nikakvog odstupanja u Jokićevoj igri i već večeras od 20.30 ćemo ga gledati u specijalnoj utakmici na Božić protiv Golden Stejta. A nakon toga dobija odmor da uživa u svojoj vili, pogledajte kako izgleda:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)