ODLUČILI DISCIPLINCI

ŽESTOKA KAZNA ZA OFK BEOGRAD: Direktor i mladi fudbaler suspendovani zbog PROPUSTA!

Autor Milutin Vujičić

Kadetski tim OFK Beograda kažnjen je zbog nesvakidašnjeg propusta.

Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

OFK Beograd bi posle mnogo godina tavorenja u drugom i trećem rangu srpskog fudbala mogao da se vrati u Superligu, pošto su lideri Prve lige Srbije sa 17 bodova više u odnosu na Inđiju, međutim imaju probleme sa mlađim kategorijama. Direktor škole OFK Beograda Stevan Mojsilović suspendovan je na četiri meseca zbog greške na meču kadeta, prenosi "Sport Klub".

O čemu se radi? Mladi fudbaler Predrag Udovičić nije imao pravo da nastupi na meču petog kola Prve lige kadeta protiv BSK-a, tako da je ta utakmica registrovana službenim rezultatom, a uz to je kažnjen i Mojsilović. Udovičić je tog dana nastupio na dve zvanične utakmice, što nije dozvoljeno, a Disciplinska komisija FSS je utvrdila nepravilnost i reagovala. Doduše, utakmica se igrala još 24. septembra.

I mladi fudbaler je suspendovan na dva meseca (nije jasno da li se to odnosi i na deo sezone kada nema fudbala, ali najverovatnije da je tako), dok će klub sa Karaburme biti u obavezi i da plati 10.000 dinara zbog propusta. Zbog preinačenog rezultata i gubitka bodova, OFK Beograd će jesenji deo Prve lige kadeta završiti na drugom mestu, bod iza IMT-a.

BONUS VIDEO:

(Sport Klub/MONDO/M.V.)