Fudbal

PEP GVARDIOLA IZRIBAO HRVATA PRED CELIM STADIONOM! Pobedili su, PA ŠTA? Pogledajte da li mu je bilo prijatno!

Autor Mladen Šolak

Pep Gvardiola očitao je lekciju Jošku Gvardiolu, bez obzira na dobar rezultat, odbranjen gol sa Hrvatom na terenu, preokret važnu pobedu...

Izvor: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Menadžer "građana" Pep Gvardiola očitao je lekciju hrvatskom asu Jošku Gvardiolu na terenu, odmah posle pobede Mančester sitija protiv Evertona u Liverpulu. "Građani" su trijumfovali 3:1, najskuplji defanzivac na svetu zaigrao je od 43. minuta i nije bio na terenu kada su domaći poveli 1:0, ali ni ta činjenica, kao ni dobar rezultat, ni uspeh na Gudisonu nisu bili dovoljno da propusti ovu lekciju.

Gvardiola je stao pred Gvardiola i energično mu govorio šta je trebalo da uradi bolje, kao što je nekad radio Džošui Kimihu u Bajernu, tokom najneuspešnije trenerske epizode Španca u karijeri, bez obzira na domaće titule sa Bavarcima. Pogledajte razgovor, odnosno monolog koji je Pep održao pred svojim važnim igračem, koga je doveo ove godine iz nemačkog kluba RB Lajpcig.

Mančester siti preokrenuo je rezultat na poluvremenu, golovima Fila Fodena u 53. minuta, Hulijana Alvareza iz penala u 64. i Bernarda Silve u 86. Tim trijumfom Mančester siti dospeo je na četvrtu poziciju, sa pet bodova manje od lidera Liverpula i sa pet bodova manje.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: