Gotovo!

ZVEZDA PRELOMILA - VREME JE ZA SUPERLIGU! Snažni napadač menja klub u januaru!

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kahvić dobiće šansu u Superligi Srbije.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda će tokom januarskog prelaznog roka pokušavati da smanji igrački kadar i da se reši nekih od prekobrojnih igrača. sredinu će u januaru promeniti i momak koji je prvi deo sezone proveo na pozajmici - nakon što se dokazao u Prvoj ligi Srbije, Aleksandar Kahvić (19) će dobiti šansu u Superligi Srbije!

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine preseliće se na šestomesečnu pozajmicu u Pančevo, gde bi trebalo da bude udarna igla Železničara u borbi za opstanak. Deset mečeva, devet golova i dve asistencije u dresu OFK Beograda u Prvoj ligi Srbije bili su dovoljni da se superligaši zainteresuju za Zvezdinog mladog napadača, a on je potvrdio da je dogovor veoma blizu. 

"Ostalo je da klubovi dogovore detalje, ali jako blizu sam prelaska", potvrdio je Kahvić u kratkoj izjavi za MONDO i dodao: "Iskreno, drago mi je da sam napravio korak više i nadam se da cu se takođe dobro pokazati do kraja sezone i da ću dobiti poziv prvog tima na pripreme početkom sledeće sezone", poručio je devetnaestogodišnji napadač.

Aleksandar Kahvić nastupao je za mlade selekcije Crvene zvezde i Grafičara, a potom je pozajmljen Makabiju iz Haife. U dresu izraelskog kluba je prošle sezone, kao i godinu ranije u crveno-belom dresu, igrao Omladinsku Ligu šampiona. Nakon toga pozajmljen je OFK Beogradu, a iako je ovo bila njegova prva sezona u seniorskom fudbalu momak iz Teslića je eksplodirao i dokazao da ga britanski Gardijan pre dve godine nije slučajno uvrstio na listu 60 najvećih svjetskih talenata.

 (MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: