AUH!

ŠTA SE DEŠAVA SA BENZEMOM? IZNENADA DRAMA! Otišao iz Saudijske Arabije - dobija 100 miliona godišnje i LJUT JE!

Autor Milutin Vujičić

Karim Benzema u sukobu sa Al Itihadom, prenose mediji u Saudijskoj Arabiji.

Izvor: Eurasia Sport Images / imago sportfotodienst / Profimedia

Francuski napadač Karim Benzema (36) iznenada je napustio Saudijsku Arabiju. Prema pisanju tamošnjih medija, Benzema se nije pojavio ni na treningu u petak i kao razlog odlaska navode se "privatni razlozi", međutim navijači sumnjaju da se iza svega krije nešto mnogo veće od takvog objašnjenja.

Razlog zbog kog sumnjaju u to je odluka Benzemea da pre dva dana deaktivira profil na Instagramu na kome ga prati čak 76 miliona ljudi. Navodno, razlog zbog kog se odlučio na taj potez su nesnosne kritike navijača i medija u Saudijskoj Arabiji, sa čim nije mogao ni da pretpostavi da će se suočiti kada je stigao iz Real Madrida - kluba u kome je ubedljivo najveći pritisak na svetu. Tamo doduše nije morao da "nestaje" sa Interneta.

Benzema je inače proglašen glavnim krivcem za loše rezultate Al Itihada, pošto za Al Hilalom zaostaje čak 25 bodova, a dobro znamo kakve su sve zvezde doveli tokom leta. Osim njega stigli su još i Fabinjo, N'Golo Kante, Žota, Luiz Felipe i nekoliko ozbiljnih fudbalera iz Saudijske Arabije.

Najbolji fudbaler sveta za 2022. godinu je dobio mnogo kritika na društvenim mrežama, posebno zato što je kapiten, ali i jer godišnje dobija 100 miliona evra po sezoni. Uz sve to, ima i bonus od 20 miliona evra kao ambasador kandidature Saudijske Arabije za Svetsko prvenstvo 2032. godine. Za sada nema nikakvih najava da bi mogao da ode iz Saudijske Arabije, baš zbog pomenutog novca.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)