Fudbal

TRENERI PARTIZANA I ZVEZDE PILI KAFU! Može i ovako - "Poznajem ga, GOSPODIN je"

Autor Mladen Šolak

Igor Duljaj i Vladan Milojević se odavno znaju. Šef struke Partizana govorio veoma lepo o najtrofejnijem treneru Zvezde.

Izvor: MN Press

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je da veoma poštuje Vladana Milojevića, novog-starog trenera Crvene zvezde i da su svoje poznanstvo učvrstili i time što su pre nekoliko godina zajedno pili kafu.

"Mi se poznajemo, popili smo i kafu pre mnogo godina, gospodin je, napravio je veliki uspeh kada je Zvezda u pitanju, vodio je tim u Ligi šampiona, veliko ime, poznaje srpski fudbal, Zvezdin mentalitet, mnoge stvari koje se došavaju u fudbalu i biće mu mnogo lakše nego prethodnom treneru Crvene zvezde", rekao je Duljaj u intervjuu za TV Una.

Duljaj je vodeći Partizan do pobede u 171. "večitom" derbiju potpisao otkaz Barahu Baharu, neuspešnom Milojevićevom prethodniku, koga je na zimskoj pauzi ostavio na drugom mestu tabele, sa četiri boda manje od lidera iz Humske. Milojević je praktično iste večeri bio "viđen" na mestu šefa struke crveno-belih, što je dan kasnije i potvrđeno.

Vladan Milojević vratio se u Zvezdu posle tačno četiri godine, tokom kojih su na "Marakani" bili njegovi naslednici Dejan Stanković, Miloš Milojević i Barak Bahar. U međuvremenu je vodio Al-Ahli, AEK iz Atine, Al-Itifah, APOEL i Apolon iz Limasola, sa kojim se rastao ove jeseni, posle nekoliko meseci.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: