Rasulo...

NAVIJAČI NAPOLIJA GAĐALI IGRAČE BAKLJAMA! Skandal u Seriji A - više ne mogu da trpe poraze!

Autor Dušan Ninković

Navijači su izuzetno nezadovoljni situacijom u klubu i plasmanom na tabeli aktuelnog šampiona Italije.

Izvor: Nderim Kaceli/IPA Sport/ipa-agen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Napolija igraju veoma loše u tekućoj sezoni Serije A, a trenutno zauzimaju tek devetu poziciju u šampionatu Italije. Loš niz rezultata nastavljen je utakmicom protiv Torina, a vatreni navijači Napolija su izgubili strpljenje! Tokom meča protiv tima sa severa Italije svoje ljubimce su gađali bakljama!

Samo šest meseci nakon što je u Napulj stigla šampionska titula i samo nekoliko nedelja nakon što je završena grupna faza Lige šampiona, navijačima je prekipelo. Više ne mogu da gledaju rasulo u klubu kojem ni promena trenera nije pomogla da se konsoliduje. Uz sve to, nema ni naznaka da će uskoro biti bolje.

Najbolji igrač tima Viktor Osimen otišao je da sa Nigerijom igra Kup afričkih nacija, a priča se da će narednog leta napustiti klub. Za njega je i prethodnih meseci postojalo veliko interesovanje sa različitih krajeva Evrope, a sada se priča da bi Mančester junajted mogao da se ozbiljnije uključi u borbu za potpis.

Napoli ima katastrofalan niz rezultata u poslednjih dvadesetak dana. Ekipa je prvo eliminisana iz Kupa Italije od Frosinonea (4:0), a zatim su usledila tri loša rezultata u Seriji A. Tim iz Napulja prvo je poražen od Rome (2:0) uz dva crvena kartona, remizirali su protiv Monce (0:0), a sada je i Torino bio bolji. Na četiri pomenuta meča Napoli ima katastrofalnu gol-razliku 0:9! 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: